Un exemplu de site de unde poți lua toate cele necesare este studiocasa.ro, care te ajută să îți completezi amenajarea întregii locuințe cu diverse obiecte de mobilă, electrocasice mari și mici, decorațiuni și multe altele.

Ce să nu uiți să iei pentru fiecare încăpere când te muți în noua locuință

 

  • Living

 

Livingul este camera în care, cel mai probabil, îți desfășori diverse activități în timpul zilei sau te relaxezi citind o carte sau urmărind serialele preferate, ori lucrând, dacă jobul îți permite. Pentru această cameră îți vor trebui: o canapea sau un colțar, o măsuță de cafea, un corp de iluminat destul de mare, fotolii, un covor mare, o bibliotecă, un televizor, o comodă pentru TV, perdele, draperii și, dacă lucrezi de acasă, o masă și un scaun de birou.  

 

  • Dormitor

 

Camera de unde poate că nu mai vrei să pleci niciodată este oaza ta de liniște și odihnă. Aici merită să investești într-un pat mare (dacă spațiul îți permite), o saltea cât mai confortabilă, perne, lenjerie de pat, dressing pentru haine, noptiere, o veioză, o comodă TV, un televizor, o lustră sau o aplică de tavan, jaluzele sau perdea și draperii și covoare pufoase. 

 

  • Baie

 

Locul unde îți desfășori toate ritualurile de înfrumusețare, dar și alte activități ce țin de igienă, trebuie să conțină un lavoar, o cadă sau cabină de duș, o toaletă, o oglindă, dulapuri și rafturi unde să îți depozitezi toate produsele de îngrijire, o mașina de spălat și poate chiar și un uscător de rufe, un suport pentru prosoape și unul pentru hârtia igienică. Bineînțeles, poți completa și cu alte lucruri pe care vrei să le ai aici.

 

  • Bucătărie

 

Spațiul pentru gătit este, de cele mai multe ori, și cel mai aglomerat din toată casa. Aici vei avea nevoie de o chiuvetă, un blat pe care să gătești, un aragaz sau o plită și un cuptor încorporabil, un frigider, dulapuri și rafturi, unde să păstrezi tacâmurile, vesela și paharele/cănile, un suport de vase pe care să le lași la uscat după ce le cureți sau o mașină de spălat vase, o masă și câteva scaune, o aplică și alte accesorii necesare.  

 

  • Hol

 

Deși destul de mic în comparație cu alte camere, holul trebuie și el să aibă câteva lucruri esențiale în spațiul său, și anume: cuier, oglindă, pantofar, covor, un dulap pentru accesorii și poate un taburet pe care să te poți încălța comod.