Unitățile HoReCa profitabile au dotări foarte bine calibrate pe specificul lor

În afară de problema alegerii celui mai bun furnizor de asemenea dotări, principalele dificultăți de care se lovește sunt reprezentate de selecția echipamentelor pentru un proiect specific pe care îl va desfășura pe termen scurt și mediu în sectorul oferirii de servicii de alimentație publică.

Adesea, antreprenorii HoReCa achiziționează instinctiv echipamente de înaltă performanță și putere, deși în cele mai multe cazuri, mai ales dacă este vorba de business-uri aflate la început, ele nu își pot demonstra 100% performanțele de care sunt capabili. Rezultatul este că dotările în cauză sunt folosite doar pentru operațiuni simple, așa încât se lungește mult prea mult perioada de acoperire a investiției. Asta ca să nu mai vorbim de consumurile mari la energia electrică, de multe ori nejustificate.

Un alt comportament des întâlnit în practică este și acela opus cu 180 de grade: deoarece sunt noi în domeniul HoReCa, iar bugetul pe care îl au la dispoziție este unul redus, preferă să achiziționeze dotări cât mai ieftine, care fac rabat de la calitate. Rezultatul imediat vizibil este acela că productivitatea muncii este scăzută. Timpul de pregătire pentru comenzi crește enorm și, de multe ori, produsele oferite clienților sunt de o calitate îndoielnică.

A cumpăra astfel de echipamente HoReCa depășite moral este calea sigură spre faliment rapid, într-un sector de activitate în care concurența este extrem de mare.

În sprijinul noilor întreprinzători HoReCa există însă acum o soluție demnă de luat în seamă. Ei pot să profite de experiența specialiștilor companiei TC Romania Crown Cool care sunt în măsură să le dea cele mai bune sfaturi în privința dotărilor optime de care au nevoie în funcție de specificul și volumul activității localurilor respective.

Mai mult decât atât, în raport de bugetul pentru investiții de care proprietarii HoReCa dispun, ei pot să își procure de aici cele mai bune echipamente pentru proiectele lor de business la un preț rezonabil.

Categorii de echipamente HoReCa ce se pot achiziționa de la TC Romania Crown Cool

Dacă ar fi să ne referim doar la echipamentele pentru unitățile de catering, trebuie menționat că ele sunt împărțite în mai multe grupuri mari de produse:

Echipamente termice, anume destinate procesării la cald a ingredientelor ce urmează a fi gătite.

Echipamente de refrigerare, dotări extrem de valoroase în orice unitate HoReCa, deoarece cu ajutorul lor se pot face stocuri de produse și semifabricate, lucru ce conduce la creșterea productivității muncii și implicit a profitului afacerii.

Echipamente automatizate, prin folosirea cărora se economisește timp valoros în orice bucătărie profesionale.

Dotări neutre, absolut necesare pentru a crea personalului angajat condiții de lucru confortabile în zona tehnologică (bucătăria unității HoReCa).

Categoria de echipamente termice profesionale include printre altele:

– cuptoare combi bazate pe o tehnologie multifuncțională, cuptoare speciale pentru patiserie, cuptoare pentru pizza;

– plite, grill-uri de diverse tipuri pentru carne și legume;

– echipamente de gătit paste.

Este absolut necesar a se alege un set de echipamente de încălzire pe baza meniului unității și a volumului de comenzi preconizat a se atinge în viitorul apropiat.

Categoria de echipamente profesionale de refrigerare include, spre exemplu:

– congelatoare profesionale, vitrine frigorifice folosite pentru depozitarea alimentelor în bucătării și în spațiile de depozitare;

– mașini de produs gheața de diferite forme.

Categoria de echipamente automatizate profesionale HoReCa include:

– mixere de diferite tipuri;

– mașini de curățat cartofi și alte legume;

– mașini de tocat carne;

– feliatoare mezeluri etc.

Aceasta secțiune include toate echipamentele pentru curățarea, felierea, măcinarea și amestecarea ingredientelor (inclusiv aluatul).

Echipamente neutre pentru restaurante și cafenele:

– blaturi de lucru;

– rafturi metalice de perete;

– dulapuri din inox.

De asemenea, se pot pot comanda de aici mașinile de spălat vase și pahare absolut necesare în bucătăria restaurantului.

La TC Romania Crown Cool, veți obține așadar seturi complet de echipamente, ustensile și o unitate HoReCa de viitor. Contactează-i pe specialiștii companiei chiar azi!