Taraful Viorel Bogateanu este  cel mai cautat taraf pentru evenimentele deosebite ale anului 2020: nunta, botez, aniversare, petrecere privata sau corporate. Oamenii aleg si apreciaza atat programul 100% live, cat si diversitatea acestuia.
Formula tarafului include solisti de elita, instrumentisti de mare valoare, cu minimum 20 de ani de cariera muzicala , formula care creeaza atmosfera de petrecere de neuitat. Ei au lansat o combinatie muzicala inedita, imbinand folclorul autentic cu cel modern, devenind astfel unici in Romania.
Totodata, preturile prestatiilor muzicale ale Tarafului Viorel Bogateanu, se pliaza intotdeauna pe bugetele clientilor, iar prezenta scenica a tarafului este exemplara, impunand o linie vestimentara cum numai la Viorel Bogateanu puteti admira.
Asadar, orice eveniment ati avea programat in anul 2020, puteti lua legatura cu Taraful Viorel Bogateanu, pentru a beneficia de o muzica de calitate si o atmosfera de neuitat.
Date de contact : tel 0738740222, email: [email protected]www.viorelbogateanu.com, facebook: Taraful Viorel Bogateanu, youtube: Viorel Bogateanu