Nu doar bărbații sunt pasionați de tehnologie și de tot ceea ce este nou în acest domeniu. Chiar dacă femeile nu acordă aceeași atenție unui ultim model de telefon, cum ar face partenerul lor de viață, cu siguranță sunt orientate către îmbunătățirea și simplificarea modului de viață, protecția smartphone-ului cu o husă cât mai șic sau găsirea unor accesorii care să-i confere libertate de mișcare.

Cu design modern și elegant, capacele pentru carcasă sau husele universale, tip copertă sau cele care se închid dintr-o simplă mișcare, protejează telefoanele mobile împotriva zgârieturilor și loviturilor. Brandul premium al Mobiup, Cellara, sinonim al calității, bunului gust și durabilității în materie de accesorii pentru telefoane mobile, adaugă o notă de eleganță și prelungește viața telefonului, indiferent de marca sa.

Produsele Cellara au un design modern și plin de farmec, sunt foarte practice și utile, dovadă stă și mărturia Ancăi Surdu, multiplă campionă mondială și europeană la gimnastică aerobică.

“Fie că este vorba de o aplicație pe telefon sau o brățară fitness, pot să planific și să măsor intensitatea efortului în fiecare clipă. Iar căștile și husa cu baterie externă, branduri Cellara, disponibile în magazinul Mobiup si al partenerilor, se potrivesc perfect cu nevoile mele, pentru a nu fi nevoită să întrerup legătura cu cei din jur, pentru a putea să ascult muzica preferată în timp ce exersez și să fiu sigură că indiferent de momentul zilei, dispozitivele mele nu rămân fără baterie”.

 

Anca Surdu are 26 de ani şi este multiplă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, cu peste 50 de medalii câștigate. Deşi, deocamdată, a renunţat la sportul de performanţă, îi antrenează pe cei care vor să se menţină în formă, este antrenor personal la un centru de wellness din Capitală.

 

De asemenea, produsele Mobiama se pot transforma într-un cadou foarte util. Mobiama adună sub umbrela sa cea mai numeroasă și diversă gamă de produse din categoria accesoriilor pentru telefoane mobile. De la huse și folii de protecție, la cabluri de transfer de date și încărcătoare, le găsiți pe toate atât pe www.mobiup.ro, cât și în rețeaua de magazine Mobiup.