De cele mai multe ori, bărbatul este cel care trece prin emoțiile alegerii acestuia, iar dacă are noroc, primește câteva idei sau sugestii de la viitoarea lui logodnică. În caz contrar, trebuie să aleagă singur dintr-o mulțime de inele de logodnă, varianta potrivită.

Cum să alegi inelul de logodnă potrivit?

Dacă nu ai aflat ce model își dorește, magazinul Sabion îți oferă o gamă variată de inele de logodnă, din care să alegi ceea ce consideri potrivit. Pentru a te asigura că nu dai greș, iată la ce detalii trebuie să acorzi atenție:

Aruncă o privire la bijuteriile sale actuale pentru a afla ce anume i s-ar potrivi mai bine

Ce poate fi mai ușor decât să te inspiri din seturile de bijuterii pe care obișnuiește să le poarte?! Acordă atenție la materialul din care sunt confecționate – tantal, aur alb, galben sau rose și pietrei prețioase – diamante, safire, smaralde.  

Un inel din setul de bijuterii de acasă, poate să fie reperul perfect pentru a afla mărimea potrivită. Poți să măsori diametrul interior al unui inel cu ajutorul unei rigle, iar corespondentul măsurii pentru comandă îl poți găsi pe site-ul Sabion.ro.

Cere sfaturi de la familie și prieteni, dacă nu ești convins ce inel să alegi

Chiar dacă ai luat drept model de inspirație bijuteriile sale, poți să găsești mai multe variante pe care le consideri potrivite, iar pentru a face alegerea perfectă, poți cere sfaturi de la cunoscuți. Poate printre ei se află cineva care știe cum vrea să arate sau cum își imaginează viitoarea ta logodnică inelul perfect!

Vorbește cu ea despre inelul potrivit

În cazul în care îți este foarte greu să iei o decizie și vrei să te asiguri că modelul pe care îl alegi îi va plăcea cu siguranță, poți să îi ceri chiar viitoarei tale logodnice câteva sfaturi. Acordă atenție detaliilor importante pe care ea pune accent, iar în funcție de ele alege forma, materialul și piatra prețioasă.

La Sabion inelele de logodnă sunt confecționate atent, din dorința de  a păstra încărcătura simbolică a viitorului drum pe care pornesc împreună cei doi îndrăgostiți. Promisiunea ce leagă sufletele pereche trebuie să fie marcată de un inel pe măsură!

Tu ce model de inel de logodnă vei alege pentru această promisiune veșnică?