Plimbări cu barca pe canale mărginite de stufăriș și decorate cu nuferi, înot la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre, relaxare pe cele mai frumoase plaje sălbatice, sesiuni de admirat păsări, pescuit sau degustări de preparate lipovenești … sunt doar cateva dintre activitățile de care te poți bucură într-o escapadă în Delta Dunării, cel mai pitoresc ținut din Europa.

În inima Deltei Dunării, inclusă în patrimoniul UNESCO și declarată Rezervație a Biosferei, se află un colț de modernitate construit în armonie perfectă cu natura – Gulliver Delta Resort, acesta este locul preferat al familiilor cu copii, pentru escapade romantice ori pentru seniorii care vor să se bucure de liniște și natura sălbatică.

Last Minute Delta pentru Seniori!

Delta a devenit o destinație accesibilă seniorilor grație ofertelor last minute de la Gulliver Delta Resort, pentru plecările din 02.07 și 06.07! Pachetele de vacanță includ cazare de 3 sau 4 nopți cu demipensiune, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începand de la  399 lei de persoană.

Întins pe 10.000 de metri pătrați, Gulliver Delta Resort are o grădină generoasă unde salciile plangătoare și stufărișul crescut pe marginile malurilor insuliței, asigură răcoarea în zilele fierbinți de vară. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici, mai ales că vei găsi o grădină cu hamace și balansoare numai bune de admirat paradisul apelor. În timp ce, copiii se pot distra la locul de joacă cu tobogane, trambuline, leagăne și căsuțe colorate, dar și un mini-teren numai bun de bătut mingea.

Descoperă bijuteriile sălbatice ale Deltei Dunării!

La apusul soarelui, la Gulliver Delta Resort se pornește cu barca pe lacuri pentru a admira amurgul, peisaje în fața cărora nu ai cum să rămai indiferentă – verdele de smarald al apei se transformă într-o clipă în liliachiu, roșu burgund și oraj strălucitor, peisaj care îți face poftă să încerci cele mai bune preparate din pește.

După periplul cu iz exotic, te oprești la degustat delicii lipovenești: borș dobrogean gătit pe malul Dunării, saramură picantă, plachie, crab la proțap, știucă umplută cu legume, somn pe pat de sare sau caras pe jar, sunt doar cateva dintre bunătățile pe care le poți servi la Gulliver Delta Resort. Ospățul vine la pachet cu un foc de tabără pe cinste, vederi spre deltă și cantece de brotacei pe fundal.

Un sejur în Delta Dunării, fără o vizită la plajele sălbatice de la Sulina sau Sfantu Gheorghe este incomplet. Așa că, alege una dintre excursiile opționale de la Gulliver Delta Resort și pornește cu bărcile noi-nouțe în căutarea relaxării la locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre.

Te poți opri și la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, care alături de Caraorman formează singurele păduri de nisip din țară. Aici ai ocazia să admiri cei peste 300 de cai sălbatici, liane grecești înconjurate de trunchiurile arborilor seculari și uriașe dune de nisip care te duc cu gandul la deșertul Sahara.

Last Minute Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Delta Seniori 4 ziletarife de la 399 lei/persoana – plecare din 06.07; sau de la 564 lei/persoana – plecari din 13.07; 20.07; 27.07.

*Delta Seniori 5 zile – tarife de la 399 lei/persoana – plecare din 02.07; sau de la 594 lei/persoana – plecari din  23.07; 30.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar Bucuresti, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, 0784.215.628.