Măștile faciale profesionale anti-aging recomandate de « Club European 55 Plus »  provin din Asia (în principal din Coreea de Sud), dar și din Noua Zeelandă, iar acestea  vizează regenerarea și întinerirea  tenului.  Prin calitatea și eficiența produselor sale  cosmetice și  conform unei recente  evaluări a firmei  « Marie Claire »  din New York, Coreea de Sud a reușit să depășească Franța în acest domeniu. De aici și conflictul de interese de pe piața europeană și faptul că Franța, prin firme cunoscute precum Garnier, încearcă să-și mențină monopolul în Europa și să obstrucționeze intrarea firmelor asiatice concurente. Prin urmare,  măștile faciale profesionale de pe www.curedeintinerire.ro NU se găsesc, în marea lor majoritate, pe piață românească și nu ajung în țările Uniunii Europene decât în mică măsură, dar se comercializează în țări din Pacific, cum sunt Australia sau Noua Zeelandă.

ACȚIUNE. Au efect  anti-aging, anti-rid și de lifting, fiind  intens hidratante și nutritive, întrucât  sunt  îmbibate cu acizi de fructe și plante  organice (aloe  vera, ceai  verde, alunul  vrăjitoarelor, sâmbure de caisă) , precum și cu  vitamina E, vitamina C, acid hialuronic, colagen, elastină , coenzima Q10 și alte ingrediente   care mențin elasticitatea, fermitatea și prospețimea tenului. Spre deosebire de alte măști și creme, conțin ingrediente naturale în proporție de 70%, se aplică și se îndepărtează ușor, fără efort, cu  atât mai mult cu cât se recomandă ca  serul să nu se șteargă de pe față după scoaterea măștii, ci să rămână pe suprafața pielii, pentru a continua să acționeze, cu efecte durabile.

Sistemul inovativ “Transdermal” de Transmitere a Nutrienților,  preluat din chirurgia practicată în SUA încă din anii ’80, asigură pătrunderea serului în profunzimea pielii, regenerând celulele acesteia. Având molecule mult mai mici decât ale unor uleiuri cum este uleiul de măsline sau decât cele ale unei creme faciale obișnuite, oricât ar fi aceasta de scumpă,  serul conținut de masca faciala  se absoarbe mai  repede,  ceea ce  îngăduie pielii să respire și să se refacă.

Avantajele  folosirii măștilor faciale profesionale oferite în România de « Club European 55 Plus »  

  •  Contribuie la hidratarea și curățarea pielii.
  • Relaxează, îndepărtând stările de încordare și stress.
  •  Îndepărtează  ridurile fine și estompează ridurile  adânci.
  •  Au efect de lifting, asigurând regenerarea celulelor, ceea ce conduce la  tonifierea și fermitatea tenului.
  •  Pot fi aplicate  simplu și repede, în confortul propriei locuințe.

In concluzie, măștile  faciale bogate în nutrienți și antioxidanți recomandate de « Club European 55 Plus » reprezintă un mini-tratament cosmetic  binevenit, întrucât pot fi aplicate în confortul de acasă. Reprezintă o metodă simplă, rapidă și eficientă, la îndemâna noastră,  a tuturor, ce  comportă costuri semnificativ reduse față de un tratament cosmetic efectuat într-un salon de specialitate.

Prezentare realizată de Maria Burș, Consultant « Rejuvanță facială » și Președinte al Asociației  « Club European 55 Plus » ; e-mail : [email protected] ; mobil: 0723160925 ; www.curedeintinerire.ro