În cazul în care încă nu te-ai decis dacă să apelezi sau nu la o agenție de organizare evenimente, trebuie să știi ce servicii îți poate oferi o firmă cu experiență. Organizatorii se pot ocupa de toate pregătirile necesare pentru evenimentul tău și îți pot pune la dispoziție următoarele servicii: 

1. Închirierea restaurantului 

Locul de desfășurare al evenimentului este foarte important și trebuie ales cu atenție. Specialiștii te pot ajuta să alegi restaurantul perfect pentru bugetul, preferințele tale și numărul de invitați prezenți la petrecere. 

Fie că planifici nunta, botezul sau orice alt tip de petrecere privată, organizatorii vor găsi cele mai bune opțiuni pentru tine, atât ca localizare, costuri, cât și din punctul de vedere al amenajării.  

2. Servicii foto/video 

Pentru ca evenimentul tău să fie imortalizat în cele mai frumoase cadre, trebuie să beneficiezi de servicii foto și video profesionale. Doar fotografii și cameramanii cu experiență pot surprinde fiecare moment emoționant și îl pot transpune în imagini de poveste! 

Din fericire, Petrecem.ro – agentie organizare evenimente îți poate pune la dispoziție servicii de top la prețuri avantajoase!  

3. Servicii de sonorizare 

Sonorizarea joacă un rol vital la orice eveniment. Muzica trebuie să fie pe placul invitaților pentru ca atmosfera să fie relaxată și distractivă. Organizatorii te pot ajuta să alegi o formație cu experiență sau un DJ profesionist care să anime petrecerea și să îmbie invitații la dans. 

4. Limuzină de închiriat 

Dacă îți dorești să îți faci apariția într-un mod inedit, specialiștii în organizare evenimente îți vor pune la dispoziție limuzine de închiriat, dotate cu facilități de lux.  

5. Servicii de hostess 

Indiferent de tipul evenimentului pe care vrei să îl planifici, ai nevoie de serviciile oferite de către hostesse pentru a te bucura din plin de petrecere. Astfel, nu va mai trebui să îi organizezi tu pe invitați la mese și orice problemă care s-ar putea ivi va fi rezolvată rapid. 

O agenție de organizare evenimente se va asigura că serviciile de hostess vor fi pe măsura așteptărilor tale și că tu vei petrece momente de neuitat!  

6. Catering 

Pentru că orice eveniment are nevoie de un meniu diversificat de preparate și băuturi, organizatorii se vor asigura că acesta va fi realizat la cele mai înalte standarde. În plus, ei îți pot oferi cele mai avantajoase oferte pentru: 

  • Candy bar; 
  • Sushi bar; 
  • Cocktail bar; 
  • Ice cream bar; 
  • Fântâna de ciocolată. 

7. Metode de divertisment 

Un eveniment memorabil cuprinde și metode de divertisment. De exemplu, poți alege ursitoare, magicieni, animatori, dansatoare din buric etc. Specialiștii în planificare evenimente te vor ajuta să iei cea mai bună decizie, pentru ca invitații tăi să petreacă clipe de neuitat! 

Alte servicii oferite de o către o firmă de top în organizare evenimente: 

– artificii;  

– oglinda magică; 

– cabina foto; 

– închiriere porumbei albi;  

– aranjamente florale; 

– buchete de mireasă.  

Așadar, o agenție cu experiență se poate ocupa de întregul eveniment și îți poate garanta că totul va fi așa cum ți-ai dorit!