Descoperă care sunt noile tendințe în materie de accesorii pentru pat

Nu trebuie să ai studii în domeniu ca să-ți poți decora dormitorul astfel încât să emane stare de bine ori de câte ori deschizi ușa camerei! Urmează principiile de bază și transformă-ți patul în punctul de interes al camerei. Deși la prima vedere pare complicat, în realitate este destul de simplu de pus în practică. Iată ce ai de făcut:

  • Îmbracă patul în cuverturi mega colorate – scopul patului este acela de a te îmbia la somn și relaxare, așa că este important ca el să reprezinte obiectul central al dormitorului tău. Pentru a da un plus de culoare dormitorului, îmbracă-l într-o cuvertură de pat colorată, confecționată din material catifelat, extrem de plăcut la atingere. Ca mic sfat de urmat dacă nu știi ce tip de cuvertură să alegi, îți recomandăm seturile cu mai multe piese confecționate din 100% bumbac finet. Sunt ușor de întreținut și se păstrează ca noi, dacă sunt spălate conform indicațiilor producătorului. 
  • Decorează spațiul cu mici accesorii colorate – nu este necesar să investești sume mari de bani în redecorarea camerei tale, dacă nu dispui de fonduri suficiente pentru asta. Câteva accesorii de efect sunt mai mult decât suficiente pentru a schimba complet aspectul oricărei încăperi. Două sau trei perne colorate, câteva lumânări parfumate sau niște tablouri decorative cu peisaje tropicale te vor duce instant cu gândul la vacanță. Alege culorile potrivite pentru a se asorta cu noile tale cuverturi de pat, pentru a obține efectul complet al unui dormitor desprins din revistele de design interior.
  • Împrospătează aerul din cameră cu ajutorul florilor – dormitorul este un spațiu destul de intim, însă asta nu trebuie să te rețină de la a-l decora cu câteva flori la ghiveci. Optează pentru flori care nu sunt foarte pretențioase și care nu au nevoie de multă lumină. Florile vor spori senzația de relaxare și vor aduce un plus la capitolul aspect. De asemenea, ele vor purifica aerul din încăpere, menținându-l proaspăt pentru mai multă vreme.

Află de unde își cumpără hărnicuțele cele mai rezistente cuverturi de pat

Dacă ești în căutare de produse noi pentru decorarea dormitorului, sfatul hărnicuțelor o să-ți fie cu siguranță de folos! Pentru cele mai rezistente cuverturi de pat ele apelează întotdeauna la magazinul hărnicuțelor! Aici găsești cele mai avantajoase promoții la sute de articole pentru casă, inclusiv lenjerii de pat și cuverturi de pat de calitate superioară. 

Printre ofertele pe care nu trebuie să le ratezi se numără și următoarele:

  • Cuverturi de Pat 3 la 199 lei – te plictisești repede de accesoriile de pe pat și te încântă ideea de a avea în fiecare săptămână un alt model de cuvertură pentru acesta? Profită de promoția la cuveturi de pat și ia-ți 3 modele diferite cu doar 199 lei! Seturile au dublu imprimeu, ceea ce înseamnă că vei avea în total 6 variante diferite, mega colorate și atractive din punct de vedere vizual. Pe lângă prețul imbatabil pe care îl vei achita pentru 3 seturi la alegere, aceste produse prezintă încă un avantaj: sunt ușor de întreținut și se păstrează foarte bine chiar și după spălări repetate.
  • Lenjerii din Bumbac Finet 2 la 175 lei – evident, pe lângă cuvertura care îți va acoperi patul în timpul zilei, este important ca și lenjeriile de pat care îți vor înveți corpul în timpul nopții să fie unele de calitate. Favoritele hărnicuțelor sunt lenjeriile din bumbac finet, un material super rezistent, ideal indiferent de anotimp. Seturile conțin câte 6 piese și vin însoțite de o mega promoție: oricare 2 seturi la alegere costă doar 175 lei!  
  • Seturi Cadou cu Lenjerie + Pilotă + Perne – o altă promoție favorită a hărnicuțelor este cea la seturile cadou care include lenjerie de pat cu model la alegere, plus pilotă de sezon și două perne pufoase. Pachetul este, fără doar și poate, alegerea perfectă pentru un cadou de casă nouă, dar și atunci când vrei să dai un refresh celor mai importante articole din dormitorul tău. Prețul de doar 185 lei și livrarea în maxim 1-2 zile lucrătoare, oriunde în țară, sunt doar două alte motive pentru care multe doamne aleg această ofertă, ori de câte ori au ocazia.

Dacă ești în căutarea unor promoții mega avantajoase, aruncă o privire și asupra acestor oferte de nerefuzat! Profitând de aceste promoții și selectând câteva accesorii noi pentru camera ta, vei deveni propriul magician și îți vei transfroma ca prin minune dormitorul! Acesta va redeveni locul tău favorit din casă, cât ai zice… harnicuta!

Foto: unsplash.ro