Acest telefon are un design stilat, care atrage imediat atenția. Cu siguranță nu te incomodează, fiind și extrem de subțire: doar 8.5 mm. Este soluție ideală pentru tinerii care sunt conectați atât de mult timp la tot ce ține de online.

Va fi, cu siguranță, unul dintre cele mai accesibile telefoane 5G de pe piață. Începând cu data de 18 mai 2021, îl vei putea achiziționa la prețul de 1029,99 lei pentru varianta de 64 GB stocare, precum și la prețul de  1129.99 lei pentru varianta de 128GB stocare.

Utilizatorii se vor bucura de un ecran atractiv, de 6,5” la 90hz, dar și de o baterie de 5000 mAh, care se încarcă rapid. Se știe că viteza de reacție contează în ziua de astăzi, așa că nu trebuie să îți faci griji că vei răspunde prea târziu atunci când primești un mail important, doar pentru că ai rămas fără baterie.

Când ai pe mână un dispozitiv atât de performant, contează și singuranța. Tocmai de aceea realme 8 5G vine la pachet și cu senzor de amprentă. Însă, un smartphone nu este doar un instrument util când vine vorba de muncă sau studii, ci este aliatul nostru și în timpul liber. 

Îți place să călătorești, să faci fotografii sau să surprinzi cele mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi? Atunci te vei bucura cu siguranță când vei folosi camera principală de 48 MP, cu care este dotat realme 8 5G. 

Procesorul de ultimă generație – MediaTek Dimensity 700 5G – este cu 28% mai efficient decât generația anterioară. Acest lucru îți oferă un avantaj major în privința autonomiei telefonului. 

Procesorul integrează și un modem 5G Dual SIM Dual Stand-by, iar telefonul poate folosi 2 cartele SIM 5G. Nu îți rămâne de făcut decât să te bucuri de toate aceste beneficii. realme 8 5G va fi disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai, fiind în oferta specială pentru primele trei zile de vânzare la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei.