Recent, Masatto a bifat lansarea unui nou site, a unui nou showroom, iar produsele puse la dispoziția celor interesați sunt variate, dar au ca punct comun tehnologia modernă ce stă la baza acestora, permițând funcții complexe pentru utilizator.

Masatto te invită să încerci fotoliile de masaj ce promit relaxarea totală

În lista sa de opțiuni regăsim fotoliile produse de Masatto, fotolii ce îmbină tehnologia cu eleganţa. Thai și Divina spre exemplu sunt două dintre acele tipuri de fotolii ce se aliniază tehnologiei de ultimă generație. Acestea sau oricare altele pot fi testate. Puterea exemplului este ceea ce ne va dovedi în ce măsură funcțiile unui fotoliu sunt în concordanță cu ceea ce avem nevoie.

Pentru a testa favoritul, cei interesați trebuie să programeze vizita la showroom. Unul dintre cele mai mari din capitală și din țară, showroom-ul Masatto promite să ofere o experiență desăvârșită. Cu mult mai mare, spațiul generos permite și mai multe fotolii expuse. Prin comparație, putând încerca mai multe, doritorii vor avea de unde să aleagă.

Divina, fotoliul de masaj ce înglobează cea mai nouă tehnologie

Unul din exemplele de produse marca Masatto este nimeni altul decât fotoliu masaj Divina. Pare că numele său nu este ales la întâmplare. Face parte din categoria produselor de lux. Se remarcă mai ales prin masajul 3D pe care îl poate realiza, un masaj profund și eficient. Trebuie spus despre Divina că dispune de funcții dintre cele mai complexe, printre care scanarea corporală, pentru a putea personaliza programul după cerințele corpului. Include și zero gravity, un sistem ce permite corpului să aibă parte de masaj într-o poziție perfectă.

Masează cu role, încălzire direcționată, întregul corp, inclusiv zona picioarelor, tălpilor, gambelor. Luxuriantul fotoliu numit Divina este revoluționar mai ales pentru că se adaptează perfect corpului utilizatorului. Nicicând nu a existat o manieră mai fidelă de a recrea prin tehnologia unui fotoliu mișcările unui maseur experimentat.

Masajele sunt o terapie eficientă pentru oricine, la orice vârstă. În varianta unor fotolii de masaj disponibile a fi folosite oricând, la orice moment din zi, în intimitatea casei, masajul devine o plăcere vinovată. Masatto își propune să fie sursa celor care au nevoie de un aliat al stării de bine.

Noul site include detalii despre toate tipurile de fotolii de masaj marca Masatto. Acceptă provocarea de a descoperi cât de eficiente sunt acestea. O îmbinare perfectă între confort și eleganţă, Divina poate îmbunătăți somnul, poate reda vitalitate și energie corpului, îmbunătățește circulația și nu numai. Află mai multe despre acesta și testează-l gratuit. Detalii în cadrul paginii oficiale, masatto.ro.