Dar, nu despre îmbrăcăminte, încălțăminte sau bijuterii vom vorbi acum ci despre: genți damă. Poate părea un subiect aparent banal, dar persoanele care adoră fashion-ul și tot ce ține de el te vor contrazice vehement. În plus, deși anul 2020 nu s-a încheiat încă, sunt multe doamne și domnișoare care încearcă din timp să afle care sunt noutățile, ce se poartă sezonul viitor și multe altele asemenea, chiar dacă este vorba doar despre genți femei. Dacă te afli printre acestea, atunci poți răsufla ușurată: ai ajuns exact unde trebuie, pentru că vei afla în rândurile următoare care sunt tendințele în moda de anul viitor pentru poșete damă și plicuri.

Accesorii de neînlocuit

O glumă pe care bărbații o spun adesea este că o femeie nu are niciodată suficienți pantofi sau poșete damă. Cu toate acestea, nu degeaba mai este și o altă expresie care ne amintește cum că ”adevărul se spune sub formă de glumă”. Întotdeauna când o femeia va încerca să-ți alcătuiască o ținută, indiferent pentru ce eveniment din viața ei, garderoba pare prea săracă și parcă nimic nu se potrivește. Specialiștii în fashion sunt de părere că nu poți da greș niciodată cu o poșetă sau cu un plic, dar pentru asta trebuie să respecți două condiții simple: să se potrivească bine cu ținuta aleasă, și mai ales, să îți placă.

Atenția la detalii contează

Indiferent dacă avem de a face cu genți piele, poșete damă, plicuri, genți damă, genți de umăr și altele asemănătoare, pentru a avea un look reușit și corect trebuie să fii atentă nu doar la asortarea acestora cu ținuta pe care ne-am ales-o, dar și cu tematica locației unde urmează să aibă loc evenimentul la care ai fost invitată. Atenția la aceste mici detalii este cea care face diferența între o apariție spectaculoasă – chiar dacă banii pe care i-au cheltuit pentru a te pregăti nu ți-au dat peste cap bugetul și una banală sau nepotrivită.

Ofertă generoasă

Înainte de a vedea care sunt tendințele modei pentru anul viitor în materie de poșete damă sau plicuri, trebuie să te avertizăm că ai de a face cu o ofertă generoasă. Marii designeri au avut parte de multă imaginație, așa că indiferent care sunt gusturile tale, și oricât de cârcotașă sau pretențioasă ai fi, tot vei reuși să-ți găsești ceva pe placul tău.

Mereu la modă: genți piele naturala

Dacă este vreun material care nu se demodează niciodată atunci acesta este pielea. Cu atât mai mult când vine vorba despre accesoriile despre care îți vorbim. Există numeroase genți de piele damă, în modele dintre cele mai diverse, de toate mărimile, toate pur și simplu perfecte. Pentru că, până la urmă, vorbim despre piele, iar acest material este sinonim cu eleganța, bunul gust și rezistența. Așa că detaliile sunt de prisos, pentru că ai înțeles cu siguranță ce vrem să spunem.

Genți de umăr

Dacă printre preferatele tale se află și acele genți de umăr atât de practice, atunci poți fi mai mult decât mulțumită: anul viitor acestea sunt în tendințe. Ușor de accesorizat, în forme și culori diferite, gențile de umăr sunt preferate de cele mai multe dintre femei deoarece se potrivesc atât ținutei cu care te duci la serviciu, sau atunci când te relaxezi la o ieșire în oraș cu prietenii.

Poșeta office

Pentru o femeie de afaceri care se respectă, o ținută nu este completă dacă nu este însoțită, în mod obligatoriu și de o poșetă office. De regulă acestea sunt simple, negre, așa că este cam greu să dai greș cu ele. Specialiștii în fashion ne anunță că anul viitor aceste poșete sunt ”pe val”, așa că poate iei în calcul să-ți achiziționezi și tu una. Totuși, de ce să fii precum majoritatea și să nu ieși puțin în evidență cu o poșetă office într-o culoare aprinsă, albastru sau roșu, să zicem? Cu siguranță vei atrage toate privirile, și vei fi percepută ca o femeie puternică, una care știe ce vrea și, mai ales, știe și ce trebuie să facă pentru a-și atinge scopul.

Mic, mic, mic…

Ai observat și tu, atunci când studiai rafturile magazinelor de profil, fie ele virtuale sau clasice, că în oferta lor se regăsesc și unele poșete minuscule. Te-au tentat, te-au intrigat, dar cu toate acestea ai ezitat să cumperi. Ei bine, pentru anul viitor acestea vor fi un ”must”, așa că ar fi bine să îți achiziționezi una chiar de acum, când nu sunt chiar atât de scumpe. Din fericire, ai la dispoziție o ofertă destul de generoasă, așa că vei găsi și tu un model care să se dovedească a fi pe placul tău.

Plicul, un semn al eleganței

Geanta tip plic este asociată cel mai adesea cu eleganța. Și asta deoarece acest tip de geantă este purtat, de cele mai multe ori, la evenimente speciale, cum ar fi nunțile de exemplu. Cu toate acestea, se potrivește perfect și la o ținută casual, de zi.

Pentru anul viitor plicul este acel tip de geantă care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. O ținută interesantă, dar care va putea fi văzută des în 2021 la adevăratele fashioniste este următoare: geantă plic oversized, blugi și pantofi cu toc. Îndrăzneț sau pe placul tău?

Genți pentru toate gusturile

Acestea sunt tendințele în materie de genți damă, poșete și plicuri pentru anul viitor. Sunt de forme diferite, culori interesante, dar și materialele folosite la crearea acestora. Gențile și pantofii vor fi mereu preferatele femeilor, iar dacă vrei să fii la modă anul viitor, ai face bine să ții cont de recomandările noastre și să începi să îți completezi garderoba cu acele piese care îți lipsesc. Pentru a-ți întregi garderoba cu cele mai atractive modele de genți, poșete și rucsacuri recomandăm Manier.ro, site-ul numărul 1 pentru aceesorii din piele naturală, genți pe care le puteți vedea AICI!