Dacă este adevărat ce se spune despre faptul că trăim o mai mare satisfacție în viață când suntem implicați în proiecte DIY, atunci pictura pe numere are toate șansele să vă cucerească. Presupune un kit complet: pictura pe numere include sasiu din lemn în cele mai multe dintre cazuri. Pânza de bumbac este schițată și numerotată și fiecărui număr îi corespunde o culoare. Pe măsură ce faceți această simplă corespondență și pictați cu grijă și răbdare, veți obține un tablou perfect. 

Kit-uri premium de picturi pe numere de la Pictorul Fericit 

Ideea a pornit de la plăcerea picturii și cum să devină aceasta practică și mai accesibilă unui public mai larg. Așadar, kit-urile de pictură așa cum le veți găsi la pictorulfericit.ro sunt tot ce vă  trebuie pentru a începe de îndată să pictați. Include schița tabloului, un mock up pentru a înțelege cum arată varianta finală, setul de 3 pensoane de grosimi diferite și tot setul de culori – sunt de tip capsulă, pot fi folosite direct din aceste recipiente și nu au nevoie de diluare, cantitatea este suficientă pentru a finaliza lucrarea. 

Și când vă dați seama cât de plăcut și satisfăcător este să pictați, puteți alege din același eshop și accesorii care să vă facă această experiență una multiplicat mai interesantă. Șevalete și nu numai sunt de asemenea regăsite aici. 

Ce puteți picta 

Tematica acestor picturi pe numere este diversă. Vin în variante standard ca dimensiune, de 40×50 cm și pot fi cu orașe, peisaje, animale. Există și o secțiune special dedicată copiilor, cu picturi de acest gen (30×40 cm) cu tematică adaptată – personaje drăgălașe  și grad mai scăzut de dificultate. 

Pictura pe numere cu flori este minunata, cea cu animale este pentru gusturi mai îndrăznețe, iar cei care și-ar dori să aibă o pictură celebră, să le fie răsfățată privirea cu tablouri cotate la sume mari pot opta pentru reproduceri. Cei de la Pictorul Fericit și-au extins de-a lungul timpului tematica acestor picturi. Veți găsi categoria de modele 2021, una incomparabil de atractivă. Reproduceri după picturi celebre pot fi o altă provocare pe care să o acceptați. 

Cum puteți comanda

Fie că este pentru propria plăcere de timp liber, pentru un cadou inedit și bine gândit, pentru cei mici sau pentru cei mari puteți comanda online. Aveți transport gratuit pentru comenzi mai mari de 99 de lei, oriunde în țară. Ori solicitați preluarea comenzii și telefonic. 

Pictorul Fericit a luat naștere din dorința de a răspândi fericire și de a crea experiențe unice în viața noastră. Ați încerca?! 

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

[email protected] 

0754 459 540