Prin această iniţiativă, P&G lansează noul program intitulat „O sală de clasă ca acasă” prin care îşi propune să îmbunătăţească viaţa românilor transformând sălile de clasă în spaţii sigure, prietenoase şi inspiraţionale, oferind, prin urmare, un mediu adecvat pentru învăţare. Şcolile beneficiare din Program sunt selectate cu ajutorul ONG-urilor active în zonă, aşa cum este Crucea Roşie Română.

„Când înveţi într-un mediu frumos, trăieşti frumosul şi-l vei propaga mai departe în familie, în comunitate, în societate, în viaţa de zi cu zi. Sunt încântatăcă există companii precum P&G care, dincolo de produse dedicate familiei, se gândesc la educaţie şi investesc în proiecte cu un impact major, aşa cum sunt sălile de clasă. Când copiii vin cu plăcere la şcoală, înţeleg educaţia ca fiind benefică, un loc unde sunt primiţi ca acasă, un loc unde profesorii pot deveni modele şi formatori”, a spus Adela Pârvu.

“Brandurile noastre au întotdeauna misiunea de a fi o forţă a BINELUi şi o forţă a CREŞTERII. De aceea, suntem alături de comunităţile locale nu doar prin îmbunătăţirea vieţii lor, acasă, prin produsele noastre inovatoare, dar şioferindu-le tot ce e mai bun copiilor lor, în cea de-a doua casă, şcoala”, a spus George Carpov, Company Communication Manager.

Despre Procter&Gamble

P&G deserveşte clienţi din întreaga lume având unul dintre cele mai puternice portofolii de mărci importante, de calitate şi de încredere, precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, head&shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®. Comunitatea P&G cuprinde operaţiuni în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume. Vizitaţi site-ul pentru ultimele ştiri şi informaţii despre P&G şi mărcile sale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactaţi:

Procter & Gamble

George Carpov, Company Communications Manager SEE North & Central

[email protected], 0737 959 149

BDR Associates – A Hill +Knowlton Strategies Partner

Petruţa Petcu, Media Relations Director

petruţ[email protected], 0722 99 63 07