Alături și de alte echipamente specifice unei astfel de unități de patiserie, cu ajutorul unui cuptor bun vei putea pregăti nu doar pateuri, brioșe, plăcinte, biscuiți, fursecuri, dar și alte delicii speciale care te vor diferenția net de către concurență, îți vor fideliza cumpărătorii și îi vor face să devină cei mai mari susținători ai brandului tău HoReCa.

Unde găsești cuptoare pentru această nișă gastronomică, pe nedrept ignorată de mulți profesioniști?

Astăzi, aproape niciuna dintre unitățile de catering din țara noastră nu poate să fie completă fără un laborator propriu de patiserie și cofetărie. Succesul unor astfel de afaceri HoReCa depinde nu numai de rețetarul ales și de abilitățile bucătarilor, ci și de inteligența cu care au fost alese echipamentele profesionale pentru copt.

Cuptoarele moderne pentru coacere sunt adevărate bijuterii tehnologice, deoarece posedă deja un astfel de set de funcții, moduri de gătire, încât pot fi considerate pe bună dreptate niște patiseri automatizați.

TC Romania Crown Cool este unul dintre cei mai de seamă furnizori de echipamente pentru patiserii și cofetării din țara noastră. A începe un parteneriat cu această companie este cea mai bună decizie pe care o poți lua chiar acum, dacă vrei să ai succes în viitor cu activitatea pe care o desfășori, indiferent dacă provocatoarea criză sanitară de coronavirus se va mai prelungi ori se va sfârși în curând.

Cei mai mari consumatori de preparate de patiserie rămân fără umbră de îndoială copiii, mai ales școlarii din clasele mici, așa încât, dacă ai norocul ca unitatea ta să se afle și aproape de o unitate de învățământ este păcat să nu le oferi cele mai bune gustări. Cu ajutorul unor echipamente moderne, inclusiv cuptoare speciale, vei putea să prepari cu o productivitate maximă rețete delicioase și, pe cât posibil, foarte sănătoase.

În prezent, la TC Romania Crown Cool găsești o gamă largă de echipamente de patiserie, perfecte pentru anul 2020 în care multe procese de producție sunt deja automatizate. Pentru a se înregimenta în trend, tehnologiile moderne au fost incluse de către fabricanții internaționali de prestigiu inclusiv în cuptoarele speciale de copt.

Cu ajutorul dotărilor de patiserie furnizate de către acest distribuitor autohton prestigios poți să îți configurezi după dorință procesul de coacere, să stabilești niște proceduri clare, ușurând astfel munca angajaților care vor putea să respecte întocmai timpii de pregătire în cuptor a diferitelor tipuri de preparate.

Poți găsi în catalogul de prezentare TC Romania Crown Cool atât cuptoare speciale pentru unități de patiserie mici, la început de drum, cât și echipamente de dimensiuni mari, care asigură o productivitate sporită, anume destinate pentru restaurante de hoteluri, cantine, spitale etc.

Avantajele unui cuptor de patiserie modern se referă la:

  • economisirea timpului de preparare al produselor;
  • o performanță excelentă în privința respectării cu strictețe a rețetelor (temperatură și durată de coacere);
  • calitatea produselor rezultate este la cel mai înalt nivel (aspect, gust);
  • se elimină rebuturile în cadrul procesului de preparare (produse arse sau insuficient coapte);
  • extinderea tipurilor de produse de patiserie ce pot fi incluse în oferta către segmentele de public țintă.

Dacă vrei să comanzi un model de cuptor de patiserie răspunde-ți mai întâi la următoarele întrebări:

De ce tip de cuptor am nevoie? Cu sau fără generare de abur?

Cu cât de multe niveluri?

Va fi un cuptor pe gaz sau electric?

Dacă este un model de cuptor de patiserie electric, cât de mare este consumul de energie electrică al acestuia?

Care este productivitatea minimă a patiseriei mele, pe care doresc să o ating cu instalarea unui cuptor profesional de patiserie?

Ce fel de preparate voi coace cu ajutorul lui? Este prea dificil de răspuns la toate? Ia legătura cu specialiștii TC Romania Crown Cool pentru un ajutor competent în această privință. Găsești datele lor de contact pe tcromania.com