Pentru evenimentele pe care le marchezi vara aceasta descoperă linia de pantofi dama eleganti de la ANNA CORI. Va fi mai mult decât sperai să găseșți, va fi mai mult decât o simplă imagine a pantofilor pe care trebuie să îi asortezi cromatic cu o ținută. Aici vei descoperi adevărata putere de expresie a încălțămintei bine alese, ce înseamnă calitatea unor materiale și cât de mult poate conta în imaginea finală încălțămintea.

Pentru început, trebuie să știi ce ți se potrivește, conform tiparului pe care îl ai, conform piciorului. Pentru cele cu linii late, efectul de alungire se poate crea foarte bine cu o pereche de încălțăminte de tip T strap, cele care implică o baretă de-a lungul piciorului până la gleznă. Trebuie să știi că pantofii stiletto sunt pe cât de doriți, pe atât de pretențioși, pentru că au un toc subțire, formă alungită și îngustă, deci automat implică stabilitate, atitudine și rezistență. Se potrivesc mai degrabă acelor femei care au linii mai delicate ale piciorului.

Pantofi ANNA CORI

Colecția verii este una impresionant de vastă privind tipurile de încălțăminte. Poți opta pentru stiluri uni, pentru ceva mai complex, cu toc de înălțime diferită, pentru a se potrivi nevoilor tale. Preferații de sezon rămân însă cei mai decupați, cum sunt cei cu laterale decupate. Aceștia urmează în principiu linia de tipar a unor stiletto, au partea centrală ușor alungită și un toc de inspirație geometrică, cu puternic accent pe formă. Acesta oferă stabilitate și prin asimetria liniei de-a lungul sau aduce un mic detaliu de o elegantă deosebită.

Textura este de asemenea una de luat în seama. În mod clasic pielea simplă este cea preferată. Pentru un aspect de o elegantă aparte însă va există opțiunea de piele lăcuită, cea care oferă un aspect mai pretențios. De asemenea, pantofii din piele stampată sunt sofisticați, aparte. Nu în cele din urmă pielea de șarpe este una deosebită, care prin însăși combinația cromatică lansează invitația de a construi o ținută unică.

Pentru situațiile în care îți vei dori să completezi ținuta cu încălțăminte care nu iese în evidență ci păstrează aceeași linie a modestiei poți opta pentru un nude atrăgător. La polul opus se află culorile mai puternice, roșul, verdele impunător, galbenul sau albastrul intens; cu diferite înălțimi ale tocului, astfel de încălțăminte este fără doar și poate pată de culoare din întreaga ta apariție.

Ceva inedit în colecția regăsită la annacori.com se referă și la pantofii cu imprimeu de tip rainbow. În 3 variante de culoare, de la verde la albastru sau multicolor, astfel de încălțăminte aduce în prim plan pielea lăcuită multicoloră ce nu se egalează cu niciun alt design. În materie de culori la ANNA CORI se poate distinge preferința pentru tonuri unice, fuxia intens, bleumarinul sau un ton de roze, precum se găsește pe site sub denumirea vinaccia.

Tipare care sa ți se potrivească

Alegerea în funcție de tonul cromatic este în fapt o decizie ce ține de partea finală de asortare cu ținută dorită. Însă în fapt, când porneșți în căutarea unor pantofi trebuie să ții cont de ce tipar ti se potrivește. Alege stilul kitten heels dacă nu dorești neapărat avantajul de a fi la înălțime și de a crea efectul de alungire al piciorului. Această categorie include tocuri de până la 6 cm.

Pentru zilele lejere platformele sunt ideale, în timp ce pentru o notă de eleganță pe care o poți obține că efect din purtarea unui tip de încălțăminte, stiletto sunt cei mai indicați și de altfel cei mai populari.

Nu te rezuma la puțin, întrucât ai de unde alege. Vara este sezonul care te inspiră așadar îndrăznește să porți tonuri vibrante și pantofi dintre cei mai colorați.