Noua gamă STR8 FR34K a fost creată pentru bărbații care nu se tem să iasă din zona de confort și să facă performanță în fiecare zi. Însă, pentru a depăși orice provocare nouă, este nevoie să te concentrezi doar pe propriile obiective și pe antrenament continuu. Noile produsele ale gamei STR8 sunt reprezentate de Apă de Toaletă, Loțiune după bărbierit, Parfum de corp, Spray Deodorant și Gel de duș, potrivite pentru a-ți asigura confortul în orice situație, ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Fie că e vorba de o competiție pentru care te-ai pregătit intens sau de o zi aglomerată la birou, e important să-ți păstrezi energia și determinarea. Gama FR34K  se face remarcată prin notele sale de vârf cu bergamotă, piper și ghimbir, în timp ce amestecul de boabe Ambery Woods și cacao oferă  o picătură de eleganță și mister, cu fiecare utilizare.  

STR8 încurajează bărbații să profite de fiecare ocazie pentru a-și demonstra potențialul și a-și depăși limitele, fără a se teme de modul în care ar putea să fie percepuți în societate. Te poți autodepăși doar atunci când ești încrezător în forțele proprii și ești pregătit să dai tot ce e mai bun, așa că STR8 își dorește să le ofere bărbaților produse de igienă personală care să-i facă să se simtă bine în pielea lor, indiferent de situație.

STR8 celebrează lansarea noii game printr-un concurs organziat pe site-ul www.goforgreat.ro, care le poate aduce participanților o serie de premii printre care un  Playstation 5, un voucher pentru sneakers personalizați în valoare de 1000 de lei și multe altele. Acesta se desfășoară în perioada 1.05 – 30.06.2021, iar regulamentul poate fi consultat online.

BE A FREAK WITH STR8!