Total No Frost asigură răcirea omogenă a cavității prin circulația constantă a aerului, în timp ce tehnologia Al 6-lea Simț detectează și recuperează variațiile de temperatură, creând un mediu ideal.

Uitați de dezghețarea manuală pentru totdeauna 
Tehnologia Total No Frost asigură răcirea omogenă a cavității prin circulația constantă a aerului, prevenind formarea gheții.

Elegantele si atragatoarele combinele create de Whirlpool pastreaza intacte prospetimea,

proprietatile nutritive si gustul alimentelor, astfel ca Dumneavoastra si cei dragi sa va

puteti hrani sanatos. Aceste frigidere inteligente înglobeaza cea mai inovatoare tehnologie,de la Whirlpool,

fiind capabile sa ofere cele mai bune conditii de depozitare, utilizînd de asemenea, extrem de eficient resursele de energie.

Afi[ajele display-ulu pe usa ofera în permanenta informatii legate de conditiile de stocare si va anunta vizual în caz de avarii. Printr-o singura atingere de buton puteti activa functiile suplimentare

Spatiul interior este ergonomic împartit, dându-va posibilitatea sa pozitionati în siguranta orice

aliment sau recipient, fara posibilitatea contaminarii sau amestecuri de gust ori miros.

Flexibilitate maxima in conservarea alimentelor.

Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare.

Incapatoare, comode si extreme de functionale combinele frigorifice Whirlpool din gama Fresh No Frost sunt echipate cu rafturi prietenoase, adaptate fiecarei nevoi de conservare si pastrare a alimentelor in cele mai bune conditii.

„Tot spațiul de care aveți nevoie.  Această combina Whirlpool  este conceputa pentru a oferi tot spațiul de care aveți nevoie pentru a depozita confortabil alimente și băuturi.“

Eficiență energetică remarcabilă.  Cu ratingul A+++ de energie, acest frigider vă va permite să va bucurati de rezultate ideale și un consum de energie mai mic.

Noile manere ergonomice asigură o mai bună accesibilitate și vibrații reduse la deschiderea ușii.

Noul display extern permite un control instantaneu al temperaturii frigiderului.

Tehnologiile Al 6-lea Simt Lock Fresh din compartimentul frigider și Freeze Lock din congelator gestiona automat de distribuție a aerului între compartimentele de răcire și congelare. Tehnologia minimizează fluctuațiile de temperatură în ambele compartimente, asigură o umiditate optimă în compartimentul și reduce arsurile frige congela în congelator, garantand o mai bună conservare a gustului, proprietăți nutritive și culoarea produselor. Cost-eficiente și eco-friendly.

Senzori avansate verifica în mod constant nivelul de temperatură și umiditate în interiorul întreaga cavitate, restabilirea temperaturii de conservare mai rapid și în mod activ stabilirea nivelului de umiditate din dreapta. Un algoritm drive-uri inteligente, în mod independent compresor și ventilator pentru a vă asigura condiții ideale sunt restaurate și menținute tot timpul. Cost-eficiente și eco-friendly.

Total No Frost garantează că cavitatea este omogen răcit prin circulația aerului constantă, în timp ce tehnologia Al 6-lea Simt detectează și recuperează fluctuațiile de temperatură creează mediul ideal.
«Fresh Box» asigura temperatura optima si umiditate pentru salvarea proprietăților nutritive și gust de fructe si legume

Fresh Box 0 ° păstrează temperatura la 0ºC in sertarul, care ajuta la prelungirea prospețime s, salvați gustul produsului și de a crea condiții perfecte pentru carne și pește sotrage pentru mai mult timp. Slider situat în cutie oferă posibilitatea de a schimba gaura de admisie a aerului și umiditatea și temperatura din interiorul variată, dacă este necesar

Xlent Fitconsist în construcția de balamale pentru uși, care oferă posibilitatea de a plasa chiar foarte de lângă frige la perete și încă deschis și să-l utilizați freely.Leading marginea design.First de toata gama are un design atrăgător și culori și materiale premium care convertește acest interval frigider în decor whataever stil bucătăria are. De asemenea, lungime nouă ergonomicalfull mânere asigură o accesibilitate mai bună și vibrații reduse la deschiderea ușii

Opțiunea „Fast Cooling” scade rapid temperatura frigiderului prin simpla apăsare a unui buton. Selectați rapidă Se răcește după umplere frigider cu alimente la alimente proaspete rapid rece. Această opțiune ajută la reducerea temperaturii flactuation legate de încărcare frigider cu cantități mari de produse alimentare, care are temperatura mai ridicată a produsului, care sunt în frigider.

Opțiunea „Super Freeze” asigură înghețare de șoc care reduce înghețarea arde la andreduces minime înghețe arsuri pe produsele rostiți gustul, culoarea, forma și proprietățile nutritive.
Noul sistem longlasting si eficient energetic de iluminat cu LED-uri utilizează mai puțină energie și a prelungit de resurse de muncă. De asemenea, asigură o mai bună vizibilitate în interiorul cavității

Specială proiectata, banda antibacteriana poate fi îndepărtata pentru a curăța pana la cele mai inacesibile locurile.

Sistemul de rafturi glisante ajută la plasarea eficienta a produselor cat si la un access cat mai rapid. De asemenea, rafturile pot fi scoase cu până la 7 cm, ceea ce asigură o vizibilitate ridicată. Un alt beneficiu este ajustabilitate de rafturi și balcoane care oferă de gestionare a spațiului datorită nevoilor.

DG201805012SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8