Ce trebuie să iei în considerare când alegi o lenjerie 

În primul rând, materialul din care este confecționată este extrem de importantă. Lenjeriile din bumbac vor fi mereu printre preferințele oamenilor, fiindcă sunt extrem de rezistente și durabile la spălări și utilizări repetate, iar curățarea lor nu este una specifică, ci este extrem de ușoară. 

Lenjeriile albe rămân mereu în tendințe, fiind preferate chiar și în hoteluri. Albul denotă prospețime și curățenie, iar impactul vizual al dormitorului va fi unul aerisit, care îți dă o stare de bine din punct de vedere psihic când te întorci obosit acasă. 

Coneltex, producător de textile cu o vastă experiență în domeniu, asigură clienților lenjerii de pat de înalte standarde calitative, atât cu modele clasice, simple, cât și într-o varietate de culori și print-uri interesante. 

Fiecare persoană are preferințe în ceea ce privește textura lenjeriei, fie că își doresc bumbac creponat sau satinat neted, din damasc sau ranforce alb, în cadrul magazinului online al celor de la Coneltex, regăsindu-se o paletă variată de lenjerii de pat din care clienții să își aleagă preferatele. Dimensiunile variate, potrivite pentru orice tip de pat, fac din acest magazin online locul ideal de unde să achiziționezi lenjerii pentru toată familia, chiar și pentru locul de odihnă a celor mici. Bumbacul este alegerea ideală pentru patul bebelușilor, fiind un material hipoalergenic, respirabil, care absoarbe umezeala corpului. Nivelul de confort al unei lenjerii de bumbac este indescriptibilă, iar orele de somn vor fi îndrăgite chiar și de cei mici.

Protejează-ți lenjeria cu o pătură cocolino

Păturile cocolino de la Coneltex, nu numai că sunt pufoase, moi, oferindu-ți senzația că te așezi într-un nor când ajungi acasă, însă sunt extrem de eficiente pentru protecția lenjeriei, mai ales în cazul persoanelor care au tendința de a fi neatenți și varsă diferite lichide precum cafeaua. Se mai întâmplă mici accidente când vrei să îți savurezi băutura preferată în confortul patului, de aceea alegerea unei pături este o soluție perfectă.

În special în cazul celor mici, care au tendința de a vărsa sucul sau de a-și lăsa cariocile desfăcute pe pat, un plus de protecție al lenjeriei este binevenit. O pătură cocolino te învăluie că o îmbrățișare caldă, iar timpul petrecut relaxandu-te în pat, citindu-le copiilor poveștile preferate, înveliți cu o astfel de pătură, va spori confortul și starea de bine.

Coneltex pune pe primul loc nevoile clienților, de aceea gama lor de produse textile, se pliază perfect chiar și pe cele mai pretențioase dintre gusturi. 

Contact: 0735194314

[email protected]