Metodă rapidă pentru detoxifierea organismului

Un astfel de tratament rapid de detoxifierea organismului este acela prin împachetări în cerșafuri reci. Acest tratament este important pentru intensificarea procesului de detoxifiere, este foarte eficient. Desigur acest tratament nu poate fi realizat de persoanele care sunt bolnave grav, care au tumori sau cancer.

Tratamentul se poate face acasă, nu este foarte dificil de realizat. Cum se procedează? Recomandări pentru tratament:

 

 • Înainte se ține o dietă cu alimente crude, timp de câteva zile. Acest lucru ajută la eliminarea alimentelor de natură animală care sunt în organism și care ajung la un moment dat în stare de putrefacție, în interiorul intestinelor.
 • Înainte de tratamentul propriu-zis se poate face și o clismă pentru curățarea colonului.
 • Apoi se face o baie fierbinte cu plante. Se folosesc diferite plante: de muștar uscat, rădăcină de ghimbir. De asemenea se pot folosi și alte plante medicinale cu efect bun asupra pielii corpului. Acestea se pun în săculeți din pânză și se introduc în apa caldă de baie.
 • Se bea infuzie sau ceai din plante medicinale. Cele mai indicate sunt ghimbirul, coada-șoricelului, socul.

 • Se pune un cerșaf curat la frigider pentru a deveni rece. Acesta trebuie să fie obligatoriu din fibre naturale, din bumbac 100%.
 • După baie, se șterge corpul cu un prosop moale.
 • Apoi se înfășoară corpul în cerșaful rece și se stă în pat. Deasupra se poate pune un alt cerșaf din bumbac, care să fie uscat.
 • Se doarme până dimineață. A doua zi cerșaful va fi plin de toxine. Trebuie să se facă duș cald și apoi câteva zile să se continue dieta de crudități, cu fructe și legume proaspete.

Acest tratament grăbește eliminarea toxinelor acumulate în organism.

Lenjeria de pat de calitate te ajută să dormi bine și să-ți menții sănătatea

Lenjeriile de pat trebuie să fie frumoase, dar mai ales să fie fabricate din materiale din fibre naturale. Contează foarte mult ca țesăturile folosite pentru astfel de produse de pat să fie din bumbac, in sau mătase, în general din fibre naturale. Un criteriu  în alegerea lenjeriilor de pat este și aspectul lor, dar și senzația confortabilă pe care o oferă corpului atunci când sunt folosite.

Avantajele folosirii lenjeriilor de pat din fibre naturale:

 • Țesăturile fabricate din fibre de in lasă corpul să respire normal, au capacitatea de a absorbi transpirația, au proprietăți antiseptice, nu provoacă alergii.
 • Țesăturile din bumbac au aspectul plăcut, sunt foarte confortabile pentru piele. Sunt recomandate chiar și persoanelor care au pielea mai sensibilă. Bumbacul oferă o senzație plăcută pe piele, este rezistent la spălări repetate.

Poți achiziționa astfel de produse rapid, online, pe Internet. Cumpărăturile pe site-urile magazinelor online sunt avantajoase pentru că au oferte exclusiviste, prețuri accesibile și promoții mari. De exemplu în oferta CumparaMisim la cuverturi de pat ieftine poți descoperi noutățile în acest domeniu, tendințele în ceea ce privește produsele pentru pat. Aici poți achiziționa produse de calitate la cele mai mici prețuri în oferta 1+1 gratis, poți găsi articole create de branduri variate din import la cele mai bune preturi (cele din colecțiile de lux și celelalte din meniul colecții).

Sunt tot felul de produse pentru casă:

 • Lenjerii de pat de diferite dimensiuni, pilote, perne, cuverturi, cu un design deosebit, realizate din țesături variate, cu imprimeuri frumoase.
 • Articole pentru decor ca de exemplu: rame foto, ceasuri.
 • De asemenea sunt produse pentru bucătărie – fețe de masă, prosoape, șorțuri, accesorii diferite.

Toate produsele de la CumparaMisim.ro sunt de calitate înaltă, impresionează prin culoare, design, tehnologia inovatoare prin care sunt realizate. Vizitează acest site pentru a te convinge de oferta vastă la produse de pat și descoperă noutățile în acest domeniu.

Poți face comanda la produse online și poți plăti cu cardul. De asemenea plata se poate face și ramburs, la primirea comenzii, sau se poate plăti în trei rate, fără comision sau dobândă. Produsele se livrează prin curier, la orice adresă din țară.

Alte sfaturi pentru sănătate:

 • Pentru a dormi bine trebuie să elimini stresul, acesta reduce de obicei calitatea somnului.
 • Este indicat să te liniștești înainte de a merge la somn, să asculți muzică relaxantă, să eviți certurile și conflictele cu cei din casă, să scapi de gândurle negative care te pot agita.

Somnul liniștit, de calitate ajută în menținerea stării de sănătate și crește longevitatea. Dacă vrei să trăiești mai mulți ani, este bine să respecți orele de odihnă în fiecare noapte și să dormi într-un pat confortabil cu lenjerie de pat de calitate.