La sfârșitul liceului, începusem să visez la o carieră în industria muzicală, dar eram încă prea timidă pentru asta. Știam ca sunt mulți artiști care fac muzică bună, care scriu versuri excelente și cântă impecabil. Unde să-mi fac eu loc printre ei? Aveam să fiu respinsă.  Dorința de a crea, de a face primii pași spre visul meu, era în contradicție cu timiditatea. 

Când  am terminat facultatea, nu mai aveam teama de respingere, am înțeles că respingerile fac parte din viață și trebuie să accept asta. Am încetat să mai visez cu ochii deschiși și am început lecțiile de canto. Tot atunci am început să mă interesez cum se creează o piesă. Odată cu asta, am aflat cât de greu ieși în evidență pe piața muzicală.( mai ales când ești aproape inexistent pe rețelele de socializare. Nu sunt o persoana populară. )

Și uite așa s-a declanșat un mic haos, pentru că trebuia sa-mi găsesc un loc de munca stabil – să pot pune bani de o parte pentru visul meu – un loc de muncă după care să-mi rămână timp, să mă ocup de muzică.  Am ales ce mi s-ar potrivi, apoi au urmat o serie de examene și interviuri, în urma cărora, am reușit să mă angajez ca jurist. Nu prea îmi mai rămânea deloc timp liber, așa că, din păcate am început să-mi neglijez apropiații. Pe unii i-am pierdut, alții m-au înțeles și mi-au rămas alături. Fără ei, nu aș fi reușit să ajung până aici. Mi-au înțeles nebunia, mi-au rămas alături și mă sprijină în continuare, mai ales soțul meu. 

După o perioadă de căutări, cu ajutorul prietenei mele, Raluca Leoacă, profesoară de canto și cântăreață, i-am descoperit pe băieții de la Pink Elephant Music Label formată din Karo și Radu. Ne-am întâlnit, am discutat și am decis să lucrăm împreună. E destul de greu să găsești pe cineva care să creadă în tine și care să te încurajeze. Așa am lansat prima mea piesă intitulată Never Alone. O piesă dance, cu mesaj vesel, despre prieteni și distracție – viața e scurtă, n-are rost să suferi după cineva care nu te iubește și nu știe ce vrea. Au urmat apoi colaborările cu  Robert Cristian, care a creat un remix deep house pentru Never Alone și cu Dumitru, sub numele de artist Demeter. De curând, piesa a fost semnată cu Warner Russia. 

Cu Demeter, am colaborat pentru Moonlight, a doua piesă, lansată de curând. Moonlight cântă despre o iubire cu sentimente profunde și euforice, o iubire înșelătoare și de scurtă durată, așa cum e raza lunii în noapte.

Sunt la început de carieră, nu pot să prevăd ce mă așteaptă de acum înainte, dar eu sunt fericită cu primii pași făcuți până acum. Singura mea dorință pe plan artistic este, să pot atinge în continuare, suflete prin muzică.