Un joc perfect ar avea, la nivel teoretic, o plată de 100% și un avantaj de 0% pentru cazino, ceea ce ar însemna că ai putea juca la infinit fără a pierde bani. Dacă jocul are o plată de 99% și un avantaj al cazinoului de 1%, înseamnă că, dacă joci jocul pentru o perioadă foarte lungă de timp, vei pierde 1% din toți banii mizați (nu 1% din suma inițială). Așadar, ar fi o alegere nu foarte inspirată să alegi jocuri care nu îți oferă multe șanse de câștig. Dacă vrei să-ți încerci chiar acum norocul, la https://jocsloturi.ro/ găsești o selecție foarte bună de jocuri. Acum, hai să vedem care sunt cele mai bune opțiuni dintr-un cazino din punct de vedere al plăților!

  1. Ruleta – Plata de până la 97,30%

În timp ce începătorii ar putea presupune că pariurile pe roșu sau negru și impar sau par au o șansă de 50%, deoarece sunt pariuri pe două fețe și plătesc 1: 1, realitatea este diferită. În cazul ruletei clasice (cu un singur zero), avantajul pentru toate pariurile este de 2,70% și, prin urmare, rentabilitatea investiției pe care o poți aștepta pe termen lung este de 97,30% din toate pariurile pe care le plasezi.

În cazul ruletei cu dublu zero, marginea casei este mai mult decât dublă, la 5,26%. Acest lucru face ca ruleta să fie un joc profitabil, în cazul în care mergi pe varianta roții cu un singur zero.

  1. Sloturile – Plată de până la 99,00%

De obicei, sloturile nu se încadrează în categoria celor mai bine plătite jocuri de cazino, cu toate acestea, realitatea se reflectă în RTP-ul fiecărui joc în parte. În primul rând, vei dori să elimini toate sloturile care au un jackpot progresiv, deoarece este puțin probabil să îl câștig.

Sloturile sunt probabil printre cele mai bine plătite jocuri de cazino, cu singura condiție de a alege un slot machine potrivit, deoarece spre deosebire de celelalte jocuri din această listă, cu ajutorul sloturilor poți câștiga de câteva sute sau mii de ori pariul inițial dacă ai noroc.

Iată câteva exemple de sloturi cu un RTP de 98,50% sau mai mult: Cinema Classic (MultiSlot, 98,50%), Lucky Mermaid (MultiSlot, 98,50%), 1429 Uncharted Seas (Thunderkick, 98,60%), Chess Mate (MultiSlot, 98,70%), Jackpot 6000 ( NetEnt, 98,90%), Cosmic Quest 2: Mystery Planets (Rival Gaming, 98,95%), Mega Joker (NetEnt, 99,00%). De departe, cel mai bine plătit slot este Blood Suckers (NetEnt, 98,00%).

Există cel puțin 150 de sloturi cu o plată teoretică de 97,00% sau mai mare din care poți alege dacă ți-ai propus să îți crești șansele de câștig. Cel mai bun lucru în cazul sloturilor este că, la orice rotire, ai șansa de a câștiga miza, prin urmare, dacă ai noroc, câștigurile pot fi impresionante.

  1. Baccarat – Plată de până la 98,94%  

Baccarat este un joc la care poți să plasezi pariurile pe Banker, Player sau Tie. Este bine știut faptul că Banker are mai multe șanse de câștig și, prin urmare, reprezintă un pariu mai bun, având o margine inferioară, 1,06%, comparativ cu 1,24% pentru pariurile pe jucător. Am putea spune că aceste două pariuri au aproximativ același avantaj al casei și ambele vor plăti aproape 99%, deoarece diferența dintre cele două este minimă și ar fi evidentă doar cu un număr incredibil de mare de pariuri plasate.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că un pariu pe Tie, deși are cote tentante, are un avantaj al casei de 14,36%. Este un pariu pe care nu trebuie să-l plasezi prea des. Cotele și regulile tabelelor de baccarat diferă, deci este important să le verifici înainte de a plasa pariurile, iar marginile casei enumerate se aplică pentru plățile standard de 1:1 pentru jucători și 0,95: 1 pentru pariurile Banker.

Baccarat plătește mai puțin decât cel mai bun slot machine (Mega Joker, 99,00%), dar îl plasăm deasupra sloturilor, deoarece doar două din mii de sloturi sunt mai bune decât baccarat.

Baccarat este cel mai simplu joc care poate plăti aproape 99%, deoarece blackjackul este un joc mai complex, strategia de poker video trebuie învățată și perfecționată, crapul este un joc deosebit de complex, iar pokerul pai gow este extrem de complex. Pentru cei care doresc doar să arunce o monedă și să obțină o plată echitabilă, baccarat este jocul.

  1. Blackjack – Plată de până la 99,72%

Blackjackul poate fi considerat un joc profitabil, deoarece jucătorul poate reduce marginea casei la doar 0,50% sau chiar mai puțin decât folosind strategia matematică corectă. Există aproape 7000 de combinații posibile, în funcție de numărul de punți utilizate. Unele combinații de reguli promit jucătorului că o să aibă un avantaj, dar acestea există doar în teorie. În practică, este important să verifici anumite reguli care pot oferi cazinoului un avantaj nedrept, dar, în general, te poți aștepta să ai parte de un joc aproape corect, cu un avantaj neglijabil al casei.

  1. Video Poker – Plată de până la 100,71%

Singurul joc în care jucătorul poate avea un real avantaj este pokerul video. Cu toate acestea, există multe variante de poker video și plățile diferă foarte mult, deci este crucial să alegi versiunea corectă a jocului și apoi să faci propriul calcul al plății teoretice în funcție de tabelul de plată asociat jocului.

Varianta Jacks or Better poker poate plăti până la 99,54%, Bonus Poker poate returna 99,17%, iar Deuces Wild poate aduce 100,71% șanse de câștig cu strategia simplă a versiunii cu plată completă a jocului, iar aceasta este cea mai bună versiune posibilă de poker video.

Cu toate acestea, mulți jucători caută în mod activ acel joc de poker video care plătește mai bine de 100%, dar puțini reușesc să îl găsească, iar restul trebuie să fie mulțumiți de un joc aproape corect.