Pe lângă faptul că lipsa unui dinte poate cauza probleme mandibulare și poate afecta sănătatea celorlalți dinți, are și un efect negativ asupra încrederii în sine a persoanei afectate.

Totul poate fi rezolvat cu ajutorul implantologiei însă, pentru a se obține cele mai bune rezultate, este necesar ca implantul folosit să întrunească cele mai înalte standarde de calitate.

MIS Implants Technologies – produse inovative, aflate în continuu proces de perfecționare

Întreaga activitate MIS Implants Technologies are la bază dezvoltarea continuă. Cunoscând exigențele pacienților ca și ale medicilor implantologi, compania investește în mod constant în tehnologiile utilizate și caută să ofere soluții excelente, de calitate superioară.

MIS Implants Technologies are sediul central în Israel și a fost înființată în anul 1995. Din 2016 aparține de Dentsply Sirona – cea mai mare companie de produse stomatologice din lume, care se remarcă atât prin superioritatea serviciilor oferite, cât și prin exigența cu care supraveghează crearea produselor pe care le oferă.

MIS România – implanturi dentare de înaltă calitate

MIS România este unic importator și distribuitor MIS Implants Technologies Israel din 2010. Compania pune la dispoziție clienților săi produse de înaltă calitate, conform standardelor internaționale (ISO, CE, FDA) și naționale (Ministerul Sănătății din România).

În catalogul MIS sunt prezentate toate tipurile de implanturi dentare concepute astfel încât să satisfacă exigențele pacienților și pe cele ale medicilor implantologi, în același timp.

Acestea se remarcă prin materialele atent selecționate și prin ușurința prin care pot fi utilizate, conducând la rezultate excelente atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

Un implant MIS – alegerea care conduce la rezultate estetice impecabile

Un implant dentar MIS este mai mult decât un produs destinat rezolvării problemei edentației – este modul facil prin care zâmbetul își recapătă frumusețea naturală.

Catalogul MIS România cuprinde mai multe tipuri de implanturi dentare, la prețuri corecte și anume:

  • Implantul V3;
  • Implantul C1;
  • Implantul SEVEN;
  • Implantul M4.

În timp ce primele două tipuri au o conexiune conică, de 120 respectiv 60, implanturile SEVEN și M4 prezintă conexiune internă hexagonală.

Atât implantul MIS V3, cât și C1 încorporează conceptul de “platform switching”.

Catalogul de produse MIS – standarde înalte, prețuri corecte

În spatele tehnologiei MIS stau cercetători de top și ingineri cu vastă experiență, devotați cercetării și dezvoltării continue a produselor.

Pe lângă cele patru tipuri de implanturi puse la dispoziție, MIS România oferă și componente pentru sistemele de amprentare, atât pentru protocolul cu lingură închisă, cât și pentru cel cu lingură deschisă, bonturi pentru restaurările înșurubate, cimentate etc.

Recent, un nou produs a fost introdus în catalogul companiei – sistemul protetic CONNECT. Acesta conține un bont transgingival, modular, cu profil îngust, ce facilitează conexiunea cu țesutul gingival. Poate fi utilizat atât în restaurările unidentare, cât și pentru lucrări protetice complexe, prin proceduri tradiționale sau digitale.

Toate produsele puse la dispoziție de MIS România au fost create să răspundă perfect nevoilor pacienților. Acestea facilitează mult munca medicilor implantologi și conduc la rezultate durabile, impecabile din punct de vedere estetic.