Dacă în trecut, persoanele care erau într-un astfel de impas nu puteau găsi cu ușurință rezolvări, ei bine în zilele noastre, implantologia a evoluat enorm. Așadar, astăzi se pot găsi extrem de ușor tehnici remarcabile care să redea funcționalitatea și estetica dintelui.

Implant dentar – cea mai bună soluție a edentației

Din fericire, progresul științei și al medicinei, precum și dorința specialiștilor de a oferi pacienților cele mai bune tratamente stomatologice au drept rezultate inovații extraordinare. În zilele noastre, cele mai bune soluții la care poți apela atunci când îți lipsește unul sau mai mulți dinți sunt implanturile dentare.

Mulți, însă, evită să efectueze o vizită în cabinetul stomatologic deoarece se tem fie de un tratament dureros, fie de costuri exacerbate. Dacă te întrebi „cât costă un implant dentar”, ei bine, ar trebui să știi că nu sunt costuri standard și că prețurile variază în funcție de clinica aleasă, de tipurile de implanturi dentare precum și experiența implantologului.

La Clinica Trident din București, spre exemplu, costul unui implant dentar pornește de la 3500 și ajunge în jur de 5000, dacă alegi un implant dentar premium.

De ce să alegi Clinica Trident

Așa cum spuneam mai sus, sănătatea este extrem de importantă și nu are preț. Pacienții din trecut nu se puteau bucura de avantajele stomatologiei moderne, însă astăzi cei care au nevoie de implanturi dentare, pot solicita serviciile Clinicii Trident.

Aparaturile și echipamentele ultra-performante, de top, precum și profesionalismul stomatologicilor ce activează în cadrul clinicii asigură proceduri facile, eficiente cu rezultate excelente, indiferent de natura problemelor stomatologice.

Indiferent de gradul de complexitate a procedurilor, aici muncesc specialiști cu pregătire temeinică pentru a asigura succesul fiecărui tratament stomatologic.

Arii de specializare a Clinicii Trident

În cadrul clinicii poți găsi specialiști ce îți pot oferi o consultație și un plan de tratament stomatologic în ariile:

 • Profilaxie
 • Odontologie
 • Endodonție
 • Pedodonție
 • Implantologie
  Protetică
 • Chirurgie
 • Parodontologie
 • Cosmetică dentară
 • Ortodonție
 • Radiologie

Tipuri de implanturi

Iată care sunt cele mai căutate și mai apreciate tipuri de implanturi de pe piața de profil:

 • Implanturi dentare Nobel

Design unic ce conferă o stabilitate primară excelentă. Fabricate din titan pur, implanturile dentare Nobel se regăsesc cu succes pe lista recomandărilor efectuate de către specialiști.

 • Implanturi dentare MegaGen

Grație ionilor de calciu prezenți în suprafața unui implant dentar MegaGen, procesul de osteointegrare devine de două ori mai rapid.

 • Implanturi dentare Straumann

Apreciate la nivel global, aceste tipuri de implanturi dentare conferă danturii o funcționalitate ireproșabilă și un design estetic excelent. Precizia și calitatea sunt principalele atribute ale implanturilor dentare Straumann.

 • Implanturi dentare MIS

Distribuite printr-o rețea globală în peste 60 de țări, implanturile dentare MIS sunt concepute în așa fel încât să faciliteze procedurile implantologice, astfel regăsindu-se pe lista preferată de către mulți stomatologi. Fiind aliniate cu reglementările internaționale și datorită calității superioare, implanturile MIS asigură reușita multor intervenții chirurgicale.

Implant dentar – ce avantaje oferă

Spre deosebire de alte tipuri de lucrări protetice – cum sunt, de pildă, punțile sau protezele dentare, un implant dentar protejează osul în care este inserat. Astfel, se evită pierderile osoase severe, iar dinții rămași sunt conservați.

Alegând cu grija un implant dentar de calitate, te vei bucura de funcționalitate în cadrul procesului de masticație, dar și de rezistență sporită în timp.

Pacientul va avea o dicție mult mai bună și astfel procesele vorbirii vor fi de asemenea îmbunătățite.

De asemenea, rezultatele estetice obținute în urma unei astfel de proceduri sunt prin excelență mult superioare celorlalte tipuri de lucrări de restaurare, atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Mai mult decât atât, studiile și cercetările efectuate demonstrează că implantul dentar rămâne cea mai bună metodă de restaurare dentară.