Găsești cadouri pentru femei, bărbați, copii, pentru casă și birou, tematice, coșuri și seturi cadou. Giftexpress știe că nu toată lumea se pricepe la ambalarea unui cadou, așa că, decât să ai scotch și prin păr, află că aceștia chiar ți-l ambalează gratuit. 

Partenerul tău a fost promovat? Merită cadouri utile pentru birou

Un set de birou ce conține o placă de birou, un suport de instrumente de scris și un suport pentru telefon. Toate acestea pot fi gravate cu un mesaj pe o plăcuță metalică aplicată. Obiectele sunt confecționate din piele ecologică neagră și au un aspect elegant. Și cu siguranță și niște instrumente de scris îi vor fi necesare, mai ales că acum are și suport pentru ele. Vei regăsi la Giftexpress o varietate de seturi, atât metalice, cât și din lemn cu un design rafinat. 

Este ziua lui de naștere? I-o vei face mai bună cu un cadou de aici

Giftexpress vine cu o mulțime de cadouri inspirate pentru barbati. Fiindcă tot sărbătoriți și ambii iubiți un vin bun, ce zici să îl savurați din pahare mai speciale? Alege de la Giftexpress un set de pahare din cristal Black Silhouette. Sunt confecționate din cristal de calitate premium, decorate manual cu 3 cristale Swarovski. Cupele sunt de un negru elegant și au o linie spiralată realizată prin gravură. Și capacul cutiei poate fi personalizată cu o plăcuță gravată cu “La mulți ani!” sau orice mesaj îți dorești tu.

Este un fan al ceasurilor? Colecția sa merită să fie expusă 

Mulți bărbați au această pasiune, adoră ceasurile frumoase și au câte unul pentru orice ocazie. Decât să stea fiecare în cutia sa ce oricum ocupă spațiu, mai bine fă-i o surpriză și cumpără-i o cutie cu 12 spații disponibile pentru ceasurile sale. Găsești și variante mai mici dacă nu are o colecție așa numeroasă. Cutia are culoarea natur, în interior se afla 12 pernițe pe care să-și așeze ceasurile, iar capacul este din sticlă. Astfel el poate vizualiza ceasurile și alege mai repede pe cel care i se potrivește în ziua respectivă. Vezi aici si alte idei de cadouri pentru barbati, cu siguranță vei găsi ceva ce se pliază pe personalitatea și gusturile sale. 

Accesează giftexpress.ro și alege cadouri minunate pentru persoanele dragi din viața ta. Personalizează-le cu un mesaj aparte ca să fie unice. 

Contact: 0799 200 400