Culoarea anului este inspirată din culoarea cerului la amurg și este baza multor nuanțe de albastru pe care le poți asorta în ținutele tale din acest an. Sunt atât de multe modalități de a încorpora albastrul clasic în garderoba ta și nici măcar nu trebuie să-ți faci griji în asortarea culorilor, deoarece această nuanță te va surprinde de felul în care poate fi asociată cu atât de multe culori diferite. Iată cum poți purta culoarea anului 2020! 

Jachete și sacouri în nuanțe de albastru 

O jachetă sau un sacou este una dintre cele mai simple modalități de a adăuga culoare ținutelor tale, în mod special dacă te simți confortabil în a purta outfituri în culori neutre de cele mai multe ori. Un strop de albastru pe care să-l adaugi ținutei tale va compensa instantaneu neutralitate oricărui outfit și îi va oferi un plus de sofisticare. 

Pulovere, malete și cardigane în nuanțe de albastru 

În sezonul de primăvară, ținutele formate dintr-un pulover și o pereche de jeans reprezintă un minimum de efort pe care îl depui în crearea unui outfit, atunci când vine vorba de styling. Nu trebuie să te îngrijorezi în ceea ce privește culorile cu care poți asorta un pulover în nuanțe de albastru, deoarece acestea se potrivesc în mod ideal cu pantalonii din denim! În ceea ce privește maletele, acestea vor arăta foarte bine purtate cu un blazer sau o vestă pe deasupra. 

Accesorii în nuanțe de albastru 

Dacă nu îți dorești să combini culoarea anului prin hainele pe care le porți, cu siguranță poți încorpora nuanțele de albastru în ținutele tale prin intermediul accesoriilor. Și ce poate fi mai potrivit decât o pereche de pantofi sau o geantă pentru a adăuga acea pată de culoare outfitului tău? Credem cu tărie că albastrul și negrul se îmbină în mod ideal, așa că poți achiziționa o geantă în nuanțe de albastru sau o pereche de stiletto clasici și vei crea ținuta perfectă pentru o ieșire în oraș! Îți recomandăm să accesezi magazinul online epantofi.ro, pentru că din cele 2500 de modele de pantofi cu toc existente pe site, vei găsi numeroase perechi care duc culoarea anului 2020 la un cu totul alt nivel! 

Costume în nuanțe de albastru 

Costumele se află în topul trendurilor din acest sezon, cu atât mai mult cu cât vei găsi numeroase astfel de piese vestimentare în toate nuanțele albastrului clasic! Sunt absolut peste tot, așa că poți opta oricând pentru unul în nuanțe de albastru. Sunt atât de elegante și subtile în comparație cu costumele în nuanțe stridente precum roșu sau fuchsia, încât vei dori să ai și tu unul în garderoba ta din acest sezon. 

Lasă-te inspirată de culoarea anului 2020 și integrează-o cu succes în ținutele tale, ținând cont de sugestiile menționate mai sus. Te vei simți în al nouălea cer, la propriu!