Alegerea acesteia este o sarcină importantă pentru că reprezintă o investiţie pe termen lung şi de caracteristicile ei depind starea de bine și bineînţeles aspectul încăperii. Pentru a-ţi face sarcina mai uşoară am solicitat sfatul specialiştilor şi am întocmit un ghid simplu care să te ajute să descoperi cada de baie potrivită pentru tine. Iată care sunt recomandările specialiştilor NeaKaisa în materie de căzi de baie şi accesorii sanitare.

Modele şi forme de căzi de baie

Cada trebuie să se integreze perfect în ambient. Pentru alegerea tipului ideal trebuie să se ţină seama de dimensiune, spaţiu, estetică și materiale. Ai la dispoziție o varietate mare de căzi. De la modele rectangulare clasice, prevăzute cu mască sau care pot fi zidite, şi modele de cadă pe colţ, la modelul de cadă freestanding care contribuie la crearea unui decor modern și elegant. Prin produsele oferite de producătorii consacrați ai acces la numeroase modele pe care le poţi încadra cu uşurinţă în ambient. Ai la dispoziţie căzi clasice de diferite dimensiuni pe care le poţi monta pe un perete unde găseşti poziţia convenabilă, dar şi piese cu design inedit în stil victorian, retro sau modern.

Accesoriile unei căzi de calitate

Dacă te-ai hotărât care este modelul potrivit de cadă, trebuie să iei în calcul şi obiectele sanitare adiționale. Cele mai multe dintre căzi sunt prevăzute cu accesorii de calitate, au sisteme de scurgere şi preaplin preinstalate, care asigură funcționarea perfectă. Accesoriile trebuie să fie de calitate, astfel te vei asigura că sistemul va funcţiona perfect, fără intervenții costisitoare.

Avantajele unei căzi freestanding

Căzile freestanding au devenit tot mai populare şi pe bună dreptate! Sunt soluţii moderne care se pot adapta și pentru băile de dimensiuni reduse, dar cel mai bine sunt puse în valoare în cele spaţioase. În afară de aspectul modern pe care îl asigură, căzile freestanding vin şi cu alte avantaje. Ele ajută la optimizarea perfectă a spaţiului din baie, iar un alt aspect care le face tot mai populare ține de accesul rapid la sistemul de scurgere. Instalarea, dar şi reparaţiile ulterioare sau intervențiile de întreţinere pot fi realizare rapid, mai uşor, fără deranj prea mare generat în camera de baie. Cada freestanding reprezintă o soluție modernă deosebită și merită să îi acorzi mai multă atenție. 

Producători renumiţi de căzi de baie

După cum am menţionat, este important să alegi producători de încredere, ale căror produse le găsești în magazine online de sanitare precum Neakaisa, pentru calitatea garantată pe care o conferă. Piesele comercializate poartă amprenta unor producători de renume, consacraţi pentru calitatea deosebită şi tehnologia modernă utilizată. Villeroy&Boch, Ideal Standard, Gala, Besco, Cersanit, Rune, Florida și KolopaSan sunt câţiva dintre producătorii care şi-au câştigat reputaţia prin calitatea și rezistența în timp a căzilor pe care le produc. Căzile care poartă amprenta acestora sunt concepute să fie exploatate pe termen lung, se întreţin uşor şi nu îşi modifică aspectul în timp. Sunt realizate din materiale speciale  care nu permit depunerea calcarului şi a murdăriei. Oricare dintre piesele selecţionate poate fi considerată o investiţie inteligentă pe termen lung. 

Alte detalii de care trebuie să ţii seama când alegi cada potrivită sunt legate de culori şi buget. Cu parteneri de încredere ai garanţia calităţii şi a confortului. Cada de baie este o investiţie în starea de bine, deci toate aspectele trebuie atent analizate înainte de a lua decizia finală.