Uneori, chiar dacă există dorința de a face acest pas, teama de a nu face o alegere greșită în privința bijuteriei domină. Reprezentanții magazinului online Diamag, însă sunt fermi convinși că aceasta este complet nejustificată și că, prin puțină documentare, alegerea este simplă și chiar rapidă. În fapt, chiar ei oferă celor interesați un scurt ghid, astfel ca identificarea bijuteriei potrivită pentru persoana iubită să devină o misiune plăcută.

Inelul de logodnă și aspectele ce dictează o alegere inspirată

Chiar dacă  este un accesoriu mic, acesta ascunde în spate o mare tradiție. Poate că însemnătatea deosebită ce o acordă femeile este cea care face alegerea să fie o adevărată provocare pentru partea masculină. Magazinele de specialitate cuprind o varietate de modele, începând de la cele mai simple, respectiv sub aspectul standard, și până la cele mai sofisticate prin design. Fără doar și poate cele cu diamant sunt o preferință în societatea actuală, un trend ce nu va apune prea curând sau chiar vreodată.

Cu toate acestea, în prim plan trebuie puse preferințele în materie de bijuterii a celei ce va primi inelul. Raportarea la celelalte accesorii din trusa de bijuterii a acesteia poate constitui  un mod de a-i determina preferințele legate de selectarea celor mai potrivite opțiuni pentru inele de logodnă.

Metalul

Chiar dacă galbenul clasic al aurului nu se va demoda niciodată, opțiuni valabile le constituie și cel alb, respectiv cel roz. Acesta din urmă vine ca o soluție modernă, deci ideală pentru cele care doresc să fie mereu în trend.

Piatra

Nu iese din discuție faptul că inelul ideal este cel care are, cel puțin, o pietricică. În acest sens pe Diamag.ro se gasesc inele de logodna cu diamante de diverse carate, de culori diferite. Prețul este dictat într-o foarte mare măsură de dimensiunea sa, dar și de valoare. Alte aspecte care pot influența costul pietrei prețioase sunt culoarea – cele incolore find cele mai scumpe, prezența micilor incluziunilor in interior, calitatea tăieturii.

Forma

Diversitatea modelelor pune deseori partea bărbătească în încurcătură și cu atât confuzia este mai mare cu cât acestea vin însoțite și de alte mici detalii care ar putea da un cu totul alt efect bijuteriei. Spre exemplu, în cadrul site-ului Diamag.ro sunt disponibile colecții cu modele variate de bijuterii cu forme diferite, dar întotdeauna care respectă principiul calității.

Diamantul cu tăietură rotundă este, poate dintre cel mai comun și des ales la ora actuală. Un motiv pentru care sunt atât de populare îl reprezintă faptul că cei specializați în realizarea lor au avut în vedere optimizarea efectului de strălucire reflectat de acesta. Altfel spus, tehnicile utilizate reușesc să maximizeze dispersia naturală a diamantului, curbând astfel razele luminoase spre centrul inelului, reflectându-le apoi spre exterior.

Alte tipuri de tăieturi preferate și alese cu precădere de către cei ce doresc să impresioneze persoana iubită sunt cele ovale, tip prințesă, marquise, pară, inimă, pernuță, radiant, smarald, asscher – asemănătoare cu tăietura smarald, numai că în formă pătrată.

Certificarea

Dat fiind faptul că diamantul presupune un cost mai crescut, este important ca ca inelul ales să fie însoțit și de certificare în acest sens. Este dovada faptului că bijuteria este una de calitate și că piatra este autentică, deci si valoroasă.

În acest sens, Diamag.ro oferă certificare GIA pentru fiecare bijuterie ce dispune de diamant, reprezentând dovada că prezintă calitatea și valoarea pe care o pretinde.

O altă dovadă a seriozității și profesionalismului magazinului o reprezintă faptul că oferă posibilitatea de returnare în caz de nepotrivire. Șansele ca mărimea să nu fie cea potrivită sunt destul de mari, situația în care returnarea produsului, respectiv modificarea dimensiunii va fi necesară.

Inelele de logodnă DIAMAG

Bijuteriile ce alcătuiesc colecțiile de inele DIAMAG sunt realizate cu ajutorul imprimării 3D, fiind cea care oferă perfecțiune pieselor, precum și o simetrie corespunzătoare. De asemenea, finisarea manuală minuțioasă constituie un motiv pentru care aspectul estetic al bijuteriilor este unul impecabil.

Acestea fiind spuse, respectând scurtul ghid mai sus prezentat, cei interesați găsesc pe diamag.ro soluții deosebite, la prețuri rentabile.