Numai că, alegerea unor ghete potrivite pe cât de simplă ar părea, pe atât de dificilă se dovedește a fi. Există o sumedenie de modele pe piață, o mulțime de opțiuni,  atâtea magazine și brand-uri, încât este posibil că toate acestea să ne bulverseze. Dorim să ne aliniem trendurilor atunci când vine vorba de încălțăminte, iar primele aspecte la care ne raportăm atunci când facem o astfel de achiziție sunt, fără îndoială, design-ul și culoarea. Însă pentru că vorbim despre un sezon rece, pretențios, trebuie să luăm în considerare și alte detalii, de altfel extrem de importante. De fapt, acestea constituie premisa după care se ghidează și brand-ul românesc ANNA CORI, nume sonor pe această nișă, atunci când lansează noile colecții pe piață.

Mizează mereu pe calitate, nu pe cantitate

Atunci când alegi calitatea în dentrimentul cantității, vei avea numai de câștigat. Este de preferat să achiziționezi o pereche de ghete dama piele de calitate, care va rezista bine în timp și nu va deveni desuetă, decât să cumperi 3-4 perechi de o calitate inferioară. Acestea din urmă se vor deteriora în scurt timp și vei fi nevoită să le înlocuiești, deci o cheltuială în plus.

Materialul din care sunt confecționate ghetele

Unul dintre aspectele de importanță majoră este materialul din care sunt confecționate ghetele. Pentru a beneficia de un grad de confort termic optim optează pentru încălțăminte bine căptușită în interior. Cât privește exteriorul, este de preferat să alegi un tip de material care asigura confort la purtare, ține de cald și care totodată își menține aspectul pentru o perioada lungă de timp. Una dintre recomandări este pielea naturală, care întrunește toate aceste proprietăți. În plus, inspiră rafinament, deci încă un motiv în plus pentru care rămâne în topul preferințelor publicului feminin.

În acest sens, poți răsfoi catalogul online din cadrul magazinului annacori.com. Colecțiile prezentante aici sunt realizate din piele naturală, modelele sunt din cele mai diverse, deci cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

Gradul de confort oferit la purtare

Pentru că ghetele de iarnă sunt cumpărate spre a fi purtate o perioada mai lungă de timp, este necesar că acestea să asigure purtătoarei nivelul de confort dorit. Altfel spus, talpa interioară să fie căptușită, iar conceptul să fie unul de așa natură încât să asigure suport gleznei și flexibilitate în mișcare. De asemenea, trebuie să verifici sistemul de închidere, care trebuie să permită o încadrare lejeră a piciorului. În caz contrar, te vor incomodă în timpul mersului, iar purtarea lor va deveni un calvar.

Pentru a fi sigură că alegi ceva ce ți se potrivește, poți vizită una dintre locațiile ANNA CORI, întrucât acest brand deține o rețea de magazine în întreaga țară.

Respirabilitate, rezistență la apă și aderența

În cazul în care ai avut o astfel de experiență, știi deja că motivul apariției transpirației picioarelor se datorează unor încălțări de calitate îndoielnică. Tocmai de aceea, alege ghete damă piele realizate după o tehnologie avansată, ce are la baza agenți antimicrobieni ce permit pielii să respire, împiedicând dezvoltarea bacteriilor, implicit apariția mirosului neplăcut.

Cât privește rezistența la apă, se știe deja că iarnă este un anotimp capricios. Tocmai din acest motiv atenția trebuie îndreptată către încălțămintea impermeabilă. Limba ghetelor trebuie prinsă de aceasta, iar sistemul de închidere să nu lase apa să pătrundă în interior.

Riscul de a aluneca iarna este destul de mare, motiv pentru care ghetele cu talpă prevăzută cu rizuri speciale pentru aderența vor evita aceste incidente nedorite.

Fără doar și poate, fashionistele vor caută ghete care se înscriu în tendințe, dincolo de toate aspectele menționate mai sus. Fie că alegi să comanzi de pe Internet, fie că alegi să cumperi direct din mazaginele fizice, optând pentru ANNA CORI nu vei da greș din acest punct de vedere. Atunci când calitatea se îmbină armonios cu un design actual și confort maxim la purtare, rezultatul va fi cel scontat. Cele interesate de ghete damă piele la un raport preț-calitate echitabil pot să arunce o privire pe pagina oficială annacori.com.