Jocurile sunt despre adrenalină și spirit competitiv. Luați de val și prinși în acțiune, mulți utilizatori uită să mai fie atenți la telefonul lor. Astfel, îl scapă deseori din mâna sau chiar îl izbesc intenționat, în cazul unei înfrângeri. De aceea, se poate spune că performanța telefonului și performanța unui joc nu pot fi optime dacă nu au o protecție pe măsură – o husă și o folie de sticlă calitative.

Noul iPhone 11 și modul în care rulează jocurile

Despre acesta se știu deja foarte mult, mai ales faptul că are două camere frontale capabile să se întreacă și cu cele mai performante aparate foto – video. Însă ce îl face mai special este întocmai software-ul implementat ca la carte. Acesta stimulează rularea în paramentrii optimi chiar și a jocurilor ce au dimensiuni de peste 1 GB și folosesc un spațiu semnificativ din memorie pentru a putea funcționa.

Jocurile din top 5 jocuri pentru telefon, realizat de profesioniștii de la Stifler, sunt cele prin care se poate testa capacitatea noului model de iPhone. Astfel, gamerii pasionați pot instala Pokemon Go, Clash Royale, Minecraft și Clash of Clans pe gadget pentru a le testa din mai multe puncte de vedere – modul în care sunt realizate comenzile multiple, maniera în care funcționează controalele, grafica și așa mai departe.

Totodată, în același top se regăsește și celebrul joc Fortnite Battle Royale, cel care se bucură de un și mai mare succes de la ultimul update recent. Acest joc s-a transpus deja într-o a doua variantă, deci este momentul perfect că gamerii să îl testeze pe iPhone 11.

Protecție înainte de toate!

Pentru a funcționa perfect, gadgetul trebuie să fie mereu protejat. Se recomandă achiziționarea unei huse și unei folii din sticlă pentru o protecție maximă a telefonului. Stifler este deja un nume extrem de cunoscut în acest sens. Pe stifler.ro se regăsesc numeroase huse și folii de protecție chiar și pentru cele mai noi modele de telefoane mobile.

O husa pentru iPhone 11 este mai mult decât necesară pentru gamerii împătimiți. Rezistența la uzură și modul în care protejează inteligent telefonul mobil sunt calitățile ce recomandă husele de la Stifler. Funcțiile sale, precum cea anti amprentă, anti praf și anti zgârieturi, fac parte din pachetul de beneficii cu care vin la pachet aceste huse.

Totodată, husele de la Stifler sunt rezistente la căzături și împiedică apă să pătrundă în interiorul gadgetului. Astfel, dacă gamerul pune pauză la joc și nu se uită atent la locul în care așază telefonul, nu va avea nicio grijă cum că s-ar putea întâmpla ceva cu acesta. Totodată, funcția anti amprentă îl asigură că pe tot parcusul pauzei mobilul său nu va fi folosit de o altă persoană.

Legătura strânsă dintre protecția telefonului și performanța unul joc

După cum s-a mai susținut și anterior, husa și folia de sticlă a telefonului sunt cele responsabile de modul în care rulează un joc, nu doar specificațiile tehnice ale gadgetului. Atât timp cât acesta este rezistent la șocuri, el poate fi folosit mulți ani la rând fără a prezenta urme de uzură.

O husă dintr-un material calitativ, precum cele de la Stifler, nu vor supraîncalzi telefonul, chiar și dacă acesta este folosit ore la rând, fără pauză. Folia de sticlă are și ea rolul sau în timpul jocului – cele pe site-ul menționat anterior asigură un control mai bun al direcției degetelor pe ecran. Totodată, în cazul în care acestea transpira, folia blochează pătrunderea picăturilor de transpirație în interiorul telefonului.

Altfel spus, atât timp cât se dorește ca jocul preferat să ruleze fără probleme chiar și ani la rând pe același gadget, este neapărată nevoie de soluțiile de protecție amintite mai sus. Pentru mai multe detaii și pentru a vizualiza totalitatea huselor și foliilor de protecție puse la dispoziție, cei interesați pot accesa stifler.ro.