Tocmai din acest motiv, haideti sa vedem care sunt acele flori care sunt potrivite sarbatorilor ortodoxe din aceasta perioada. Una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul de toamna este cea de Mihail si Gravriil. Daca este sa facem o statistica a tuturor celor care se numeste Mihai, Mihaela, Michaela, Michael (da, mai noi si acesta este un nume destul de popular), Gabriel, Gabriela si toate derivatele lor, vom observa ca avem pe cine sa sarbatorim in aceasta zi! Nu exista om din tara asta care sa nu cunoasca macar un Mihai sau vreo Gabriela, asadar ce facem astazi, cand e ziua lor?

Ce cadou luam sarbatorilor, de ziua lor?

    Ai putea sa te intrebi cam ce cadou poti lua unui om pe numele lui Gabriel, Gabriela, Mihai, Mihaela, etc? Desigur, la intrebarea asta ar trebui sa ai singur raspunsul, intrucat fiecare om e diferit, drept pentru care are dorinte si gusturi diferite. Insa, in primul rand ai putea sa ii iei un buchet de flori, pentru ca acest cadou are darul de a fi apreciat de toata lumea, indiferent de gusturile in materie de cadouri. In mod normal, daca persoana este una deosebit de importanta pentur tine, ar trebui sa te gandesti ca pe langa acest buchet de flori, ar fi bine sa ii oferi si o alta mica atentie, insa daca discutam despre o cunostinta sau pur si simplu un om caruia trebuie sa ii acordam atentie in aceasta zi, insa acesta nu reprezinta tocmai un membru de familie ori un prieten foarte apropiat, un buchet de flori te poate scoate din impas.

Ce fel de flori daruim unui sarbatorit?

      Cum sarbatoarea de Mihail si Gavriil este o sarbatoare religioasa ce are loc in luna, noiembrie, adica o luna de toamna, cele mai potrivite flori pentru a fi daruite unui astfel de sarbatorit sunt cele specifice toamnei. Astfel ca, daca avem printre cei dragi noua un vreo Gabriela sau vreo Mihaela, putem oricand sa ii daruim un buchet de crizanteme, reginele toamnei, in materie de flori. Acestea pot fi gasite intr-o multitudine de culori si de marimi, astfel ca un buchet format din acest flori poate ajunge sa bucure ochiul oricui ii este daruit. Astfel, tu vei fi recunoscut ca fiind un om atent, iar sarbatorita se va simti speciala pentru ca te-ai gandit la ea, ceea ce o face pe ea, automat, un om important in ochii tai, crescandu-i stima de sine.

    Tot unui sarbatorit din aceasta perioada, ii poti darui un frumos buchetd e trandafiri. Trandafirii unt flori ce pot fi gasite in florarii pe tot parcursul anullui, asadar ele sunt usor accesibile. Cu toate astea, ar trebui sa fii un pic atent atunci cand alegi sa daruiesti un buchet de trandafiri, intrucat simbolistica acestora va fi uneori usor confundabila cu sentimentul de dragoste, ori de flirt. Ce-i drept, nu este obligatoriu ca aceasta situatie sa se intample, si anume ca gestul tau sa fie confundat cu altul decat este el de fapt, insa exista aceasta posibilitate, asadar, daca intentia ta initiala nu era sa faci o declaratie de dragoste, poate ca ar fi mai bine sa alegi alte flori, atunci cand vorbim despre sarbatoarea de Mihail si Gravriil, ori alta sarbatoare ce implica zile de nastere, ori onomastici.

Nu stii ce buchet sa alegi?

      Totusi, variantele alegerii unui buchet de flori pot fi nenumarate si, de cele mai multe ori, trebuie sa recunoastem ca nu stim ce sa alegem. Asadar, ce facem atunci cand habar nu avem ce sa alegem? Recurgem la sfaturile unor specialisti in domeniu! Iar atunci cand spunem specialisti in domeniu, ne referim la floristi profesionisti, angajati la florarii online de top. Mai orice florarie detine un serviciu de interactiune cu potentialul client, astfel ca tu, potentialul client, poti intra live cu unul dintre reprezentantii florariei si poti cere sfaturi in legatura cu aranjamentele florale, buchetele de flori ori ce ar fi mai potrivit. De asemenea, cu ocazia asta poti afla si despre ofertele acestora, care, de obicei sunt existente si pe site, insa asta te va scuti de ceva timp, caz in care te grabesti. Si stim ca in general, oamenii au tendinta sa cumpere totul pe ultima suta de metri.

     Ati putea intreba de ce o florarie online? Pentru ca aceasta ofera si servicii de curierat, de cele mai multe ori gratuite, astfel ca poti trimite buchetul sau aranjamentul floral direct la destinatie, fara sa te mai deplasezi tu.