Tipuri de compozitii

Cei care doresc sa comande un tort pot alege dintr-o gama variata de compozitii – cele peste 20 de tipuri de compozitii sunt prezentate pe site-ul cofetariei: https://etorturi.ro/ , astfel incat alegerea clientilor sa fie mult mai usoara. Fresh Yogurt cu blat pufos de vanilie, o crema delicata de iaurt combinat cu mascarpone si un cocktail de fructe proaspete, Champagne loves chocolate, cu un blat umed de ciocolata, o crema intensa de ciocolata neagra si crema de vanilie cu aroma de sampanie, respectiv Black and White Oreo cu blat umed de ciocolata, mousse de ciocolata alba Calebaut si biscuiti Oreo sunt doar cateva dintre variantele de torturi pe care le pot realiza specialistii! Pe langa acestea mai exista multe alte sortimente, toate delicioase si gustoase!

Torturi pentru toate tipurile de evenimente!

Zile de nastere, botezuri, nunti, aniversari – specialistii de la eTorturi pot realiza prajituri pentru toate aceste tipuri de evenimente! De exemplu, pentru ziua de nastere a unui copil, clientii pot opta pentru un tort la comanda cu un design atractiv: personaje din desene animate sau basme, prajituri in forma de masinute sau chiar torturi cu chipul sarbatoritului sau al sarbatoritei! Cat despre nunti si botezuri, prajiturile pot fi mult mai spectaculoase, astfel incat sa se plieze pe dorintele mirilor, respectiv ale proaspetilor parinti! Fiecare tort poate fi realizat la dimensiunea ceruta de clienti si in functie de greutatea indicata de acestia!

Prajituri, cupcakes si candy bar

Dincolo de tort, care este principalul dulce de la fiecare eveniment, musafirii merita sa se bucure si de platouri de prajituri si cupcakes. Cofetarii de la eTorturi realizeaza si candy bar-uri la comanda, care sa se incadreze perfect in decorul fiecarui eveniment in parte! Astfel, cu siguranta ca invitatii se vor indulci cu placere pe parcursul oricarei nunti sau la zilele de nastere.

Unde pot fi livrate torturile si prajiturile?

Torturile si prajiturile pot fi livrate la orice adresa din Bucuresti, de luni pana duminica, in intervalul orar 09:00 – 02:00. Mai mult, dulciurile pot fi livrate chiar si in zonele limitrofe Capitalei, dar numai in limita a cel putin 15 kilometri. In cazul in care clientii doresc sa primeasca tortul si prajiturile mai tarziu de ora 02:00, nu trebuie decat sa anunte reprezentantii cofetariei. Transportul este realizat de fiecare data in conditii igienico-sanitare corespunzatoare, iar costul livrarii este calculat in functie de sectorul in care se face livrarea.

De la niciun eveniment nu trebuie sa lipseasca un tort delicios si nici platourile atractive cu prajituri gustoase.