Anumite studii demonstrează că duşul fierbinte (în general, la aproximativ 40 de grade Celsius) exercită o acţiune hipertermica suficientă pentru a induce vasodilataţie şi a creşte fluxul sanguin, furnizând astfel mai mult oxigen. Alte studii arată că duşurile calde substituie căldura fizică şi socială în viaţa de zi cu zi, iar alte ipoteze susţin că cele mai bune idei ne vin în minte în timpul unui duş relaxant. Cu alte cuvinte, şi am simţit-o pe pielea noastră, duşurile de zi cu zi au capacitatea de a reduce nivelul de stres. 

Pentru a crea din baia ta un fel de sanctuar al liniştii, obiectele sanitare joacă un rol foarte important

Poţi alege să te scufunzi într-o cadă umplută cu apă caldă şi soluţii naturale şi parfumate de relaxare, poţi să faci economie de apă şi să investeşti într-o cabină de duș dotată cu baterii care să-ți asigure funcţii de relaxare, poţi aprinde lumânări, pune muzica preferată şi numeroase alte variante. 

În cazul activităţii de dus, bateriile joacă un rol foarte important. De aceea este important să alegi bateria potrivită. Un exemplu al numeroaselor posibilităţi este cel al diferitelor modele de baterii de dus de la GQS considerate produse de inalta calitate. Calitatea nu este neapărat ceva costisitor, este o investiţie cu rezultate pe termen lung. De ce să investeşti într-o baterie ieftină de două sau chiar trei ori pe an, când poţi investi într-un produs care beneficiază de garanţie chiar şi 5 ani? 

Pe piaţa de profil există tot mai multe modele noi de baterii de duş

În funcţie de caracteristicile acestora, important este materialul din care sunt fabricate. Cromul joacă un rol foarte important în „universul utilitar” al bateriilor. În primul rând, îţi doreşti să te bucuri de un duş reconfortant şi revigorant, dar în acelaşi timp să oferi băii tale un aspect contemporan. E bine să fii generos cu tine, mai ales că dintr-o viaţă de om petreci până la 12.000 de ore făcând baie!

Nu există loc de negociere în privinţa calităţii bateriilor sau a altor obiecte sanitare

Nu vrei să te confrunţi cu probleme recurente asociate cu defecţiunea bateriilor de duş. Investeşte în produse care au termostat, atenuator de zgomot şi rezistenţă la coroziune. Acum le poţi avea pe amândouă. Poţi cumpăra o baterie pentru duş de la GQS şi investeşti într-un produs de durată, dar şi la modă. Totuşi, deşi estetica nu joacă un rol atât de important, trebuie să recunoaştem că, de cele mai multe ori, oamenii aleg anumite produse în funcţie de „cum arată”, căci foarte putini citesc caracteristicile tehnice ale acestora. 

Important este nu neglijezi utilitatea bateriei şi proprietăţile sale, în privinţa funcţionalităţii. Deşi te poţi bucura de un produs doar pentru că arată bine, dacă pe neaşteptate nu mai funcţionează, experienţa de relaxare te face şi mai încordat/ă. Prin urmare, asigură-te că produsul preferat justifică aşteptările tale în privinţa performanţei sale.