În noua sa calitate de membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, Dr. Corina Zugravu, va oferi expertiză şi consiliere în domeniul nutriţiei pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie echilibrată şi activitate fizică.

Absolventă a unui doctorat în ştiinţe medicale şi cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare, Dr. Corina Zugravu este autoarea a numeroase cursuri universitare, cărţi de specialitate şi lucrări ştiinţifice, având peste 45 de articole publicate în reviste naționale și internaţionale.

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei companii care promovează nutriţia echilibrată în viaţa de zi cu zi. Este important ca pentru un viitor sănătos, companiile şi instituţiile responsabile de sănătatea populaţiei să colaboreze pentru a promova importanţa nutriţiei şi pentru a dezvolta programe educaţionale. Voi colabora îndeaproape cu echipa Membrilor Independenţi Herbalife pentru a le putea furniza clienţilor toate informaţiile nutriţionale de care au nevoie pentru a avea o viaţă activă şi sănătoasă”, a declarat Dr. Corina Zugravu, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

 

Sursă foto: PR