Motivele florale domină moda primăverii și a verii anul acesta

În 2020 în repertoriul vestimentar ar trebui să se regăsească și motivele florale. Sunt apariții chic, vesele, feminine și, de ce nu, chiar sexy. Te duc cu gândul la rochiile diafane și pline de culoare, la nuanțe care mai de care mai variate.

Pentru că un astfel de print poate fi chiar versatil, potrivit pentru look casual sau chiar elegant, poți adopta acest stil în această primăvară. Alege ținute specifice anilor 70 sau 80 și nu vei greși – rochii înflorate, umerii lați și pantalonii scurți și mulați, precum și texturi lucioase, strălucitoare.

Desigual, colecția de rochii

Pentru iubitorii de modă, pasionați ai acestui brand Desigual este definiția unei vibrații interesante. Înseamnă viață și pasiune, expresivitate, creativitate. Brandul spaniol iese clar din tipare, mai ales prin corespondența pe care o face între emoție și design. Colectiile Desigual de la Differenta sunt disponibile în cadrul eshop-ului differenta.ro.

Rochiile Desigual sunt colorate, cu print floral. Sunt vaporoase și astfel ideale pentru zilele toride de vară. Dacă îți pregătești deja linia vestimentară pentru sezonul estival nu uită să incluzi și astfel de opțiuni. Apariții tropicale, rochii scurte și lejere sau cu volane sunt câteva sugestii aici.

Până la vară însă delectează-te cu topuri și cămăși la fel de vesele, cu print floral. Asimetria dispunerii motivelor florale fac astfel de articole vestimentare cu atât mai interesante – spre exemplu print de acest gen dispus doar pe o parte, pe o singură mânecă sau concentrat central, în zona bustului.

Accesorii colorate, florale

Și la capitolul accesorii te poți bucura de motivele florale. Curios și interesant, dar vei regăsi implicit lenjerie Calvin Klein cu print floral. Seturi de lenjerie intimă albe, cu trandafiri roșii te vor cuceri. Ca să faci lucrurile și mai pictante ține cont că tot aici, la differenta.ro vei găsi și matching sets, adică lenjerie cu acest print și pentru bărbați.

Continuând cu seria accesoriilor, însă de data aceasta cele care sunt la vedere, gențile Anekke îți pot completa alegerile, ținând pasul cu această tematică vibrantă. Differenta.ro te răsfață cu opțiuni inedite. Anekke știm foarte bine este pe departe un stil minimalist sau simplist. Așadar la ținutele tale florale poți asorta gențile crossbody moderne, unic și interesant printate, genți ce spun povești. Te duc cu gândul la timpul adolescenței și sunt un aer fresh, jucăuș pe care negreșit îl poți asocia perfect cu un look vesel precum motivele florale.

Descoperă la differenta.ro toate colecțiile primăverii și verii pentru a începe o sesiune de shopping.