VIRGO

Dispozitivul inteligent VIRGO înglobează 6 funcții utile pentru ritualul de îngrijire, întreținere a frumuseții tenului. Cu ajutorul acestuia doritoarele pot beneficia de lifting facial nedureros, noninvaziv. Terapie anti aging, anti rid, masaj facial și stimularea circulației sunt funcțiile lui VIRGO.

Aparent este un dispozitiv mic și ușor. În funcțiune, demonstrează o capacitate aparte de vibrare, realizând așadar masaje profunde și stimulante. Dispune de o textură fină, astfel încât atunci când este folosit pare că mângâie și alunecă pe piele.

VIRGO poate realiza masaj la cald. Cu fiecare latură a sa poate masa diferite zone ale fetei. Efectul? Zona ochilor este mai luminoasă, ridurile frunții sunt corectate, iar restul feţei poate fi masată cu atât de mare ușurință.

Avantaje de folosire a dispozitivului VIRGO:

  • Masează – masajul la cald, de până la 45 de grade stimulează circulația și ajută la amplificarea procesului de penetrare a nutrienților în straturile profunde ale pielii.
  • Contribuie la absorbția nutrienților – împreună cu produsele de îngrijire devine terapie completă pentru piele.
  • Hidratează profund – este un element cheie pentru ca pielea să arate bine și să se mențină astfel.

Cu VIRGO utilizatoarele pot obține perfecțiunea tenului, masând prin presare, alunecare sau ridicare. 

DEUS 

Deus face parte din gama de dispozitive moderne de îngrijire corporală. Are la bază tehnologia de micro curenți și este micul secret pentru îngrijirea acasă. Pentru toate femeile practice, care își completează tratamentele de îngrijire corporală și acasă, Deus este o recomandare.

Masajul corpului în profunzime cu dispozitiv EMS de masaj și electrostimulare

Deus este o varianta mai compactă, practică și elegantă a unui dispozitiv pentru îngrijirea bustului, coapselor, abdomenului, şoldurilor, spatelui și membrelor. Pentru că mușchii lucrați și pielea masată sunt împreună benefice pentru un aspect întinerit, Deus tocmai asta face. Stimulează musculatura, emite micro curenți și astfel prin masajul creat pe diferite zone corporale ajută pielea să fie mai elastică, stimulând circulația sanguină totodată.

Masajele sunt o bună terapie pentru întreținerea corporală, însă beneficiile se observă în timp, după ședințe repetitive, iar acestea trebuie să fie profunde, nu superficiale. Deus, acest dispozitiv pentru ingrijire corporala, tocmai acest lucru va face. 

Rezultate și efecte benefice:

  • Contribuie la pierderea centimetrilor. Stimulează mușchii de asemenea, fără să implice efortul clasic, epuizarea fizică.
  • Ajută pielea să devină mai fermă. Micro curenții cu frecvență redusă stimulează profund straturile epidermei, stimulând și producerea de colagen natural. Drept urmare pielea își recapătă elasticitatea și devine mai fermă și întinerită.
  • Previne îmbătrânirea pielii.
  • Folosește de asemenea lumina roșie, încălzește până la 45 de grade și împreună cu micro curenții lucrează mușchii și pielea.

În plus, este compact și multifuncțional, util în a fi folosit pe întreg corpul. Asta înseamnă o revoluționare a modului de îngrijire. Structura sa favorizează desigur și folosirea facilă. Este mic și ușor, nu îngreunează cu absolut nimic mișcările naturale de masare.

Poate fi folosit cu încredere, este sigur și facilitează îngrijirea corporală ca ritual pe care orice femeie îl poate urma acasă. Doar că, de data aceasta cu efecte vizibile, întrucât Deus este un dispozitiv profesional de îngrijire.

Cine are nevoie de Deus

Sâni lăsați, abdomen pufos – sunt doar câteva dintre frustrările femeilor în mod special. Vârsta este doar un număr într-adevăr, însă nu trebuie lăsată să își dovedească puterea ca amprentă asupra aspectului fizic. Așadar, Deus este un dispozitiv prietenos și oricând binevenit. Este o terapie non-invazivă, ușor de aplicat și nicicum greu de suportat.

Poate fi folosit oricând încep să apară și semne ale unui trup neglijat. Se prezintă sub o formă atât de elegantă, încât nici nu dă de bănuit puterea sa. Un dispozitiv de îngrijire corporală precum Deus a cucerit publicul feminin atent la formele pe care le etalează. Așadar, fiecare femeie știe mai bine când este timpul potrivit pentru a folosi astfel de arme de întreținere corporală.

PAVO

PAVO este ideal pentru eliminarea ridurilor și este destinat a fi folosit pentru îngrijirea gâtului. Folosește terapia cu căldură pentru ca pielea din zona gâtului să fie mai elastică și mai ales netedă. Ridurile pe gât sunt favorizate și de obiceiuri nesănătoase. Netratate, ridurile se adâncesc și fac pielea să pară vizibil îmbătrânită. PAVO vine să schimbe aceste şcenarii, pentru că este revoluționar, un nou concept de îngrijire a pielii.

Avantaje și efecte benefice:

  • Masajul profund realizat ce stimulează pielea în profunzime.
  • Luminează, întinerește, reduce ridurile fine.
  • Are efect de lifting.

Pentru că nevoile femeilor sunt diferite fiecare produs de acest gen va fi util. Pe front comun, toate femeile apreciază inovația și mai ales când aceasta le aduce un mod mai facil și eficient pentru îngrijire.