Compozitia detergentilor biologici

Detergentii eco de la Planteco sunt produse naturale, care au in compozitie numai agenti activi de origine naturala, extracte si esente de plante, dar si uleiuri naturale esentiale. In aceste produse nu sunt adaugati coloranti, parfumuri, substante chimice agresive si conservanti artificali, care se regasesc de obicei in produsele traditionale. De asemenea, nu contin substante modificate genetic. Contin doar substante inofensive pentru piele si corp, care nu au niciun efect negativ asupra mediului inconjurator si organismului. Sunt preferatii iubitorilor de animale deoarece nu sunt testate pe acestea. 

Cand vorbim despre detergenti bio nu ne referim doar la cei destinati rufelor sau vaselor. Gama de detergenti bio este mult mai larga. Astfel, gasesti pe piata solutii universale, solutii de curatare a bucatariei bio, detergenti pentru baie, toaleta, pentru pardoseli, cat si sapun lichid pentru maini. De asemenea, pentru spalarea rufelor se gasesc in comert chiar si balsamuri de rufe biologice. 

Beneficii ale folosirii de detergenti bio

  • Detergentii bio sunt eficienti pentru fiecare persoana, dar mai ales pentru bebelusi sau pentru persoanele cu piele sensibila;
  • Pastreaza hainele moi si delicate, reducandu-se riscul de iritare a pielii;
  • Sunt produse naturale prietenoase cu mediul inconjurator datorita compozitiei pe care o au. Ingredientele utilizate in procesul de fabricare se regenereaza natural si promoveaza astfel sustenabilitatea utilizarii materialelor naturale;
  • Nu au coloranti, arome si substante agresive;
  • Nu polueaza apa;
  • Mirosurile placute sunt provenite din extracte de plante.

Detergentii bio sunt cea mai buna alternativa. Atunci cand te hotarasti sa ii folosesti, indiferent ca este vorba despre cei destinati rufelor sau cei pentru vase, cu siguranta vei fii multumita. Vei reusi sa pastrezi hainele, vesela si locuinta curata si sa elimini, in acelasi timp, chimicalele gasite in produsele de curatenie cu care ai fost obisnuita. Indeparteaza murdaria si pastreaza in acelasi timp intensitatea culorilor. 

Chiar daca pretul de achizitie ai detergentilor biologici este mai mare, este justificabil. Produsele naturale sunt mult mai eficiente decat cele fabricate din substante chimice. Sunt benefice atat pentru organism, cat si pentru mediul inconjurator. Fiecare alegere pe care o facem este o mica parte din modul de ingrijire al mediului inconjurator. Daca fiecare persoana, din fiecare colt al lumii, ar opta pentru detergenti bio in detrimentul celor traditionali pe baza de substante chimice, cu siguranta s-ar reduce substantial rata de poluare la nivel global. Alege detergentii eco de la Planteco si bucura-te de o locuinta si haine mereu curate, lipsite de substante chimice si daunatoare organismului si mediului. Foloseste cu incredere detergenti bio si produse naturale!