Femeile frumoase au mai multe uși deschise și mai multe șanse pentru o viață de succes. Frumusețea face diferența. Femeile frumoase primesc mai multe zâmbete și sunt tratate mai bine. Însă, ca în majoritatea lucrurilor, există un dezavantaj. Unii ar spune că există chiar o latură întunecată a frumuseții. Modul în care unele femei frumoase se văd le poate crea probleme. Ele își prețuiesc aspectul, dar dacă găsesc un cusur, o rid sau un defect, acest lucru le poate provoca frica. Stimă de sine scăzută este mai frecventă la femeile frumoase. Unele nu cred că sunt atrăgătoare. Au o imagine de sine distorsionată și nu cred când li se spune cât de minunate sunt. Unele depind de prima reacție a celor din jur pentru a defini cine sunt. Este suficientă o singură reacție negativă pentru a le pune la pământ.

Dacă întrebăm 100 de femei, probabil 98 dintre ele au ceva de comentat la adresa aspectului lor. Acest lucru le face să se simtă complexate, să se închidă în ele și chair să refuze să mai aibă o viață activă socială și personală. Poate nu își iubesc mărimea nasului, poate vor sâni și buze mai mari, poate vor o talie de viespe…motive de nemulțumire sunt multiple. Ce este de făcut în acest sens? Dacă nu pot fi convinse că sunt frumoase, așa cum au fost create de natură, există soluții. Stand de vorba cu Dr. Calu, despre marire sani si buze, dar și ale proceduri estetice, am aflat ce înseamnă aceste intervenții și de ce pot fi ajutate femeile, atât din punct de vedere fizic cât și psihic.

În ziua de azi, cele mai mari nemulțumiri ale doamnelor și domnișoarelor sunt legate de dimensiunea bustului și cea a buzelor, asta deoarece vedetele de talie internațională par să promoveze un anumit tipar de femeie, care are acele forme apetisante și provocatoare. Multe își doresc buzele Angelinei Jolie sau bustul lui Jennifer Aniston. Desigur, acest lucru este imposibil și, dacă un medic vă promite asta, ieșiți cât puteți de repede din acel cabinet. Figurile starurilor pot fi luate ca repere, însă fiecare dintre noi are o tipologie unică și dacă noi dorim nasul unui anumit artist, dacă pe fizionomia lui arătă bine, ne putem trezi că noi vom arată precum Pinocchio. Un medic bun, ne va sfătui ce fel de operație ni se potrivește, dacă este cazul să o efectuăm și la ce să ne așteptăm.

Mărirea sânilor

Mărirea sânilor este o procedura de chirurgie estetică efectuată pentru a crește dimensiunea sânului și pentru a îmbunătăți forma, de obicei prin plasarea implanturilor. Din perspectiva dr. Calu, scopul final al măririi sânilor este de a spori proporțiile naturale ale unei paciente și de a crea un profil de san mai simetric, mai plăcut estetic. Procedura exactă este adaptată pentru a satisface nevoile individuale ale unei femei. Nu există un pacient „tipic”, iar femeile aleg procedura din motive diferite – a avea sâni mai mari este doar unul dintre ei. Mărirea sânilor este una dintre cele mai eficiente proceduri pentru a corectă asimetria mamară vizibilă, iar implanturile mamare pot fi utilizate pentru a ajuta la corectarea deformărilor de sân tuberculoase. Alte motive comune ale măririi sânilor sunt: restabilirea plinătății pieptului pierdut după sarcina și alăptare și recăpătarea încrederii în propria persoană.

Alegerea implanturilor mamare

Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a mări sânii, deoarece astăzi există mai multe opțiuni pentru a vă ajuta să vă personalizați noul aspect. Procedura de mărire a sânilor se poate clasifica după:

Tip de umplere: soluții saline sau silicon. Niciuna dintre acestea nu este „cea mai bună”, dar există anumite diferențe în ceea ce privește costurile, senzația și cerințele de incizie pe care trebuie să le luați în considerare. Cu ajutorul medicului veți găsi tipul de implant potrivit.

Formă: Implanturile sunt rotunde sau anatomice. Ambele pot arată foarte natural cu ajutorul unui chirurg priceput.

Mărime: Implanturile mamare au dimensiuni de la aproximativ 150 cl până la 800 cl sau mai mari. Multe paciente necesită un implant mamar de dimensiuni diferite pentru fiecare sân. Acest lucru ajută la realizarea celei mai bune simetrii posibile. Mărimea pe care o alegeți depinde de mărimea existentă a sânului, de obiectivele personale și de recomandările chirurgului

Mărirea buzelor

Buzele pline au fost adesea asociate cu frumusețea și tinerețea. Mărirea buzelor prin procedura cosmetică, oferă volum, dar și o formă mai armonioasă. Există multe tipuri de umpluturi dermice care pot fi injectate în buze și în jurul gurii. Dar cele mai frecvente umpluturi de astăzi sunt acele produse care conțin substanțe similare acidului hialuronic. Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în organism. Ajută la creșterea volumului buzelor.

Aceste tipuri de umpluturi dermice sunt uneori numite „umpluturi cu acid hialuronic”. Colagenul, cândva cea mai obișnuit umplutură dermica, este folosit mai rar astăzi. Opțiunile mai noi sunt mai sigure, iar efectele durează mai mult. Injecțiile cu grăsime și implanturile sunt alte metode de mărire a buzelor. Dar nu sunt utilizate la fel de mult în prezent, deoarece rezultatele variază și există un risc mai mare de reacții adverse.

Umpluturile cu acid hialuronic pot îmbunătăți aspectul buzelor adăugând: formă, structură, volum.

Efectele durează de obicei în jur de șase luni. După aceea este nevoie de mai multe injecții pentru a menține volumul buzelor.