Daca pentru barbati aceaste preferinte ale partenerelor au fost si vor ramane in continuare un mister total, pentru femei motivele din spatele acestor mici placeri sunt clare si, conform spuselor lor, foarte evidente.

Iata deci care sunt cateva dintre motivele pentru care piesele din categoria bijuteriilor, in special bijuterii argint 925, sunt adorate de femei si nelipsite din colectia lor de accesorii:

 

  • O bijuterie de argint are in primul rand un efect psihologic pentru femei, purtarea acestora facandu-le sa se simta speciale si oferindu-le incredere in propria imagine. Cumpararea acestora devine deci obligatorie.\

 

  • Accesoriile bine alese, care sa se potriveasca fizionomiei si dimensiunilor fiecareia, au rolul de a scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale fetei, mainilor sau gatului (in functie de bijuteria aleasa).

 

  • Piesele din categoria bijuterii argint au de asemenea, rolul de a completa o tinuta. Daca aceasta este una office sau eleganta, cu siguranta o accesorizare corespunzatoare va pune si mai mult in valoare atat tinuta, cat mai ales femeia ce o poarta.

 

  • Nu in utimul rand, pentru ca sunt incadrate in categoria cadourilor de lux, in momentul in care o femeie primeste in dar o bijuterie de argint, sentimentul de fericire este de nedescris. Un astfel de cadou denota aprecierea si implicarea partenerului in relatie si faptul ca acesta ii acorda partenerei o atentie deosebita.

 

Astfel, in speranta ca motivele sunt acum, conform spuselor femeilor, clare si evidente pentru toata lumea, poate ca barbatii se vor simti mai motivati, mai determinati sa investeasca mai des in bijuterii de argint pentru persoanele dragi din viata lor.