Dacă înainte organizarea unei petreceri acasă împreună cu prietenii și familia vi s-a părut un lucru distractiv și confortabil, iar acum când trebuie să faceți curățenie vi se pare un coșmar, nu vă faceți probleme. Iată  câteva trucuri utile cu privire la curatenia la domiciliu după petreceri. Dacă veți ține cont de aceste sfaturi, veți face curățenie în casă rapid și ușor. Amintiți-vă: dacă aveți mult de curățat după o petrecere, înseamna că aceasta a fost una reușită.

Pași de urmat:

Dacă casa după petrecere arată dezastruos și aveți mult de curățat, primul lucru care trebuie să-l faceți este să cereți ajutor. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât curățenia se termină mai repede. Organizarea unei echipe de curățenie va fi mai eficientă, deoarece veți putea da sarcini fiecărei persoane. În cazul în care trebuie să faceți singuri curățenie, înarmați-vă cu răbdare și chef.

Primul truc pentru a termina repede curățenia este să aruncați tot ceea ce credeți că poate fi aruncat. Luați un sac de gunoi și aruncați tot ceea ce nu este nici reciclabil, nici util. În alți saci puteți pune obiecte reciclabile precum recipiente de plastic sau sticlă. Această metodă este perfectă pentru a scăpa de lucrurile nefolositoare din anumite zone din casă.

După ce ați aruncat toate acele obiecte inutile, concentrați-vă pe articolele din sticlă și pe veselă. Curățați foarte bine paharele, farfuriile și tacâmurile. Dacă considerați că așa este mai bine, lăsați vasele la înmuiat câteva ore, astfel încât resturile de mâncare și murdărie să se înmoaie și să fie mai ușor de îndepărtat. Acest pas este important, deoarece, pe lângă faptul că veți face o curățenie exemplară în bucătărie, veți scăpa și de resturile alimentare care pot putrezi și răspândi un miros neplăcut în toată casa.

Faceți o selecție a alimentelor pe care le puteți depozita sau nu. Dacă există mâncare în stare bună, puneți-o în frigider. Dacă nu-i bună, aruncați-o. Astfel, veți evita descompunerea alimentelor și impregnarea mirosului urât în casă.

După ce ați făcut curățenie în bucătărie, treceți la petele de pe covoare, canapele, podea, mobilă, tapițerie. Cu cât vă veți ocupa mai repede de ele, cu atât le veți elimina mai ușor. Folosiți produse adecvate pentru fiecare material, dacă nu vreți să provocați daune ireparabile.

Folosind o cârpă umedă, curățați suprafața mobilierului și a meselor pentru a îndepărta murdăria impregnată în material. De asemenea, este important să curățați și ferestrele și ușile. Cu siguranță, și acestea se vor murdări după o petrecere pe cinste.

Cu atâta lume în casă, baia, de asemenea, va arăta dezastruos. Curățați și dezinfectați în mod corespunzător toaleta. Este important ca aceasta să fie curată, căci astfel veți putea evita eventuale infecții.

În cele din urmă, frecați și curățați podeaua. Este important să o faceți în această ordine pentru a evita ca murdăria să se extindă în fiecare colț al casei dvs. Vă recomandăm să utilizați produse de curățat frumos mirositoare, astfel încât casa dvs. să aibă nu doar un aspect minunat, ci să  miroasă și a curat.

Dacă nu aveți timp să puneți în practică aceste trucuri sau nu aveți răbdare, vă oferim o soluție care cu siguranță va fi pe placul dvs.  Soluția o reprezintă firmele de curatenie. Vă sfătuim să apelați la o firmă de curățenie formată din oameni cu experiență în acest domeniu.

Puteți apela la serviciile firmei de curățenie profesională Conex Clean, un lider în furnizarea serviciilor profesionale de curățenie și DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare).

Dacă vă doriți o casă curată într-un timp foarte scurt, dar și servicii de calitate, apelați la Conex Clean. Specialiștii săi vă vor depăși așteptările, iar casa dvs. va arăta extraordinar. După ce specialiștii vor termina curățenia, veți avea satisfacția că ați organizat o petrecere extraordinară și că locuința este într-o stare perfectă.

De acum veți putea organiza petreceri știind că după terminarea lor veți avea la cine apela pentru o curățenie exemplară.