Înnoirea garderobei reprezintă pentru oricine o provocare, dar și o adevărată plăcere. Cu toate acestea, din cauza unui buget redus suntem nevoiți să renunțăm la anumite preferințe vestimentare. Astfel, urmărind ofertele magazinelor și perioadele de reduceri ai putea să obții un raport bun preț calitate, așa încât să achiziționezi hainele pe care ți le dorești la prețuri foarte bune.

 

Cumpără din outlet-uri!

Atunci când îți dorești noi piese vestimentare este îndeajuns să urmărești ofertele din outlet-uri. Aici, vei găsi haine ieftine, dar și de cea mai bună calitate. Un outlet este acel magazin unde vei găsi laolaltă haine de la mai multe branduri cunoscute, la prețuri de câteva ori mai mici decât dacă ar fi cumpărate din altă parte. Sunt haine ieftine, ce provin de la cele mai bune branduri din lume și toate originale. Poți găsi reduceri substanțiale atât la hainele de dimensiuni normale, cât și la haine mărimi mari sau chiar la haine pentru gravide.

 

Încearcă să ajungi în second hand-uri!

Aceasta este o altă opțiune pentru cei ce sunt pasionați de cumpărături. De cele mai multe ori, astfel de magazine second hand adăpostesc haine second hand de o calitate foarte bună, bine îngrijite și fără defecte. De regulă, aici poți găsi și haine noi, fiind scoase de pe stocurile magazinelor, nefiind vândute în sezonul respectiv. Un alt avantaj al magazinelor second hand este că au la dispoziție și haine mărimi mari, un lucru bun mai ales pentru cei ce se confruntă cu astfel de probleme. Și dacă nu ai timp să ajungi la magazin să încerci hainele preferate poți încerca să cumperi online.

 

Optează pentru cumpărăturile online

Un avantaj al cumpărăturilor online sunt reducerile. Dacă vei fi un „consumator” fidel al magazinelor online mai mult ca sigur acestea te vor încânta cu promoții de la care cu greu te vei putea abține. Încearcă să te abonezi la newsletter, participă la concursuri și urmărește și campaniile de social media. Vei fi surprins să vezi că poți achiziționa haine ieftine, exact pe gustul tău. Și tot de aici poți cumpăra haine second hand online, fiind o soluție practică pentru a face economie de timp.

 

Nu uita de reducerile oferite pentru hainele din sezonul trecut

Aproape la fiecare încheiere de sezon, marile magazine din centrele comerciale ne-au obișnuit cu reduceri substanțiale la marfa din sezonul care tocmai s-a încheiat. Deși poate că nu este foarte bine să cumperi o pereche de cizme atunci când este vară, prețul s-ar putea să fie o încântare pentru tine. Alege întotdeauna haine sau încălțăminte clasică, fiind sigură că le poți purta și în sezonul următor. Și dacă tot urmărești astfel de promoții, trebuie să știi că în anumite zile ale săptămânii, atunci când nu sunt foarte mulți clienți, magazinele pot să scadă prețurile și astfel să poți cumpăra haine ieftine.

 

Încearcă reducerile după sărbători

Sărbătorile de Paște sau de Crăciun sunt perioade de vârf, așa că mai mult ca sigur magazinele vor urca prețurile. Este indicat să aștepți până după sărbători pentru ca prețurile să scadă destul de mult și astfel să poți achiziționa hainele pe care ți le dorești. În plus, este posibil ca din anumite modele de îmbrăcăminte să nu rămână decât câteva mărimi și astfel magazinul să aprecieze că ar trebui să reducă prețul. Indiferent de variantă, cumpărăturile după Sărbători sunt o bună variantă pentru cei ce doresc să își schimbe anumite piese din garderobă.