Alegerea tipului potrivit de prosoape de baie

Aceasta poate fi o sarcină dificilă pentru cei care nu cunosc diferențele esențiale dintre prosoape și diferitele niveluri de calitate. Dacă știi totuși care sunt principalele criterii pentru a alege prosoapele de baie perfecte, luxoase și de înaltă calitate, poți cumpăra astfel de articole fără probleme și cu încrederea că vei obține cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Îți recomandăm magazinul online Sabaev, unde poți găsi prosoape luxoase, de diferite mărimi, realizate din bumbac. Ele sunt recomandate atât pentru mediul casnic, cats i pentru pensiuni sau alte unități de cazare. Clienții care au achiziționat astfel de prosoape sunt mulțumiți, mai ales dacă le-au oferit oaspeților lor, aceștia din urma declarându-se mai mult decât satisfăcuți.

Dacă ești în căutarea unui prosop economic de cea mai bună calitate, soluția este acest magazin online, care oferă inclusiv halate de baie sau alte produse textile utile pentru casa ta sau pentru unitatea ta de cazare. Când cumperi un prosop, trebuie să știi că acesta ar trebui să reziste mulți ani, fără să-și piardă forma sau să se estompeze culoarea după mai multe spălări. Un prosop cu adevărat ieftin și de proastă calitate se va estompa rapid și se va uza, necesitând să cumperi destul de des alte și alte prosoape pentru baie. Prosoapele de la Sabaev, pot rezistă mulți ani, rămânând însă moi după multe cicluri de spălare și păstrându-și culoarea originală.

Cele mai importante calități ale prosopului de baie perfect

Majoritatea oamenilor nu știu care sunt diferitele calități ale celor mai bune prosoape. Reține că un prosop frumos ar putea să nu fie tipul perfect de prosop pe care îl cauți. Iată câteva calități de bază ale prosoapelor de baie perfecte:

Absorbție:

Prosoapele mai groase și mai moi, care sunt mult mai pufoase și care-ți oferă o adevărată plăcere la atingere, nu sunt neapărat suficient de absorbante pentru a-și îndeplini scopul . Prosoapele subțiri și ușoare sunt de obicei mai absorbante și se usucă ușor. Prosoapele de calitate sunt, de obicei, fabricate din bumbac pur, ceea ce le împiedică sa capete un miros urât și fără a rămâne umede mult timp. Caută întotdeauna conținutul de bază al prosopului de baie pe care îl cumperi pentru a ști dacă sunt 100% din bumbac sau prezintă un amestec de nailon, deoarece prosoapele mixte raion și nailon arată frumos și par a fi plușate, dar le lipsește absorbția eficientă.

Moliciune:

De obicei, consumatorii caută prosoapele moi și pufoase, considerându-le cele mai bune, dar acest lucru nu este neapărat adevărat. În cea mai mare parte, senzația excesivă de pluș se datorează nailonului și raionului amestecat cu bumbac, ceea ce duce la o lipsă a absorbției corespunzătoare, la uscarea înceată și la mirosul urât al prosoapelor. Prosoapele din bumbac de cea mai bună calitate devin moi și pufoase de fapt, după mai multe spălări.

Rezistență:

Cele mai bune prosoape sunt rezistente și te vor “servi” mai mult timp față de prosoapele obișnuite. Prosoapele 100% din bumbac sunt mai absorbante și mai rezistente decât cele din nailon și raion. Prin urmare, în majoritatea sălilor de sport și hotelurilor care se respectă și își respectă clienții vei întâlni doar prosoape din bumbac pur, pentru performanțe mai bune și de durată.

Prosoapele de baie din bumbac de cea mai bună calitate își păstrează calitățile și aspectul mult mai mult decât cele ieftine și de calitate scăzută. Nu își pierd aspectul și calitatea inițială odată cu trecerea timpului.

Dimensiunile prosopului:

Prosoapele de baie de la Sabaev sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, variind de la prosoape cu dimensiuni de 50x 90 cm până la prosoape mari de corp de 80 x 150 cm. 

Dimensiunea prosopului de mână este de 50 cm x 90cm. Acesta este folosit pentru uscarea mâinilor după spălare și se găsește aproape de chiuvetă într-o baie.

Prosopul de 70 cm x140cm este cel de dimensiuni standard. Prosopul de dimensiuni standard este folosit pentru uscarea corpului după duș sau baie.

 La fel că prosoapele de baie standard, dar mai mari, prosoapele de 80 cm pe 150 cm oferă acoperire mai mare și absorbție mai bună decât alte prosoape.

Acestea sunt dimensiunile de prosoape care nu ar trebui să îți lipsească din casă sau din camera de hotel. În plus, în funcție de design, poți alege prosoape colorate sau albe. Dacă chiar nu știi ce nuanțe se potrivesc cel mai bine designului băii tale, rămâi totuși la prosoapele simple, albe. Nu vei da greș!

În final, cum să știi că ai ales cele mai bune prosoape de baie:

Verifică conținutul de fibre al prosoapelor de baie înainte de a le cumpăra. Căută prosoape de bumbac de calitate superioară și, pe cât posibil, evită-le pe cele care au în compoziție materiale sintetice. Cele din bumbac 100% vor fi cele mai moi, absorbante și durabile.

Ia în considerare greutatea prosopului. De obicei, prosoapele de la 500 la 700 g/m2 se dovedesc a fi cele mai bune.

Acestea sunt cele mai importante caracteristici ale prosoapelor de calitate și ar trebui să ții cont de ele. Pentru mai multe detalii, intră acum pe site-ul magazinului online Sabaev. Vei fi plăcut surprins și mulțumit!