Cum poți diferenția mașinile de spălat? În fond, toate utilizează același principiu de funcționare dar dispun de caracteristici speciale pentru a putea fi diferențiate de alte produse existente pe piață.

Fie că sunteți la prima achiziție, fie că doriți să înlocuiți o mașină mai veche, noi vă recomandăm o mașină de spălat Daewoo vândută de site-ul Demax. Vă recomandăm să alegeți un produs Daewoo din următoarele motive:

Despre brand

Mașina de spălat este una dintre cele mai folosite electrocasnice dintr-o locuință, de aceea e important să vă orientați spre o firmă de încredere, cum este compania Daewoo. Fondată în 1967, această firmă de origine coreeană se menține în continuare în top când vine vorba de aparatele electrocasnice, grație prețurilor competitive și a produselor de calitate.

Brandul s-a extins la nivel internațional și astfel, la ora actuală, Daewoo Group deține peste 20 de divizii prin care acoperă cele mai mari arii industriale. Părerile sunt împărțite când vine vorba de cea mai bună mașină de spălat Daewoo, însă principalele caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați o mașină de spălat nouă sunt: dimensiunea locuinței și funcțiile.

Dimensiunea locuinței

Dimensiunea locuinței influențează și dimensiunea mașinii de spălat. Primul lucru ce trebuie făcut înainte de a cumpăra un anumit model este măsurarea spațiului în care mașina va fi amplasată. Totodată, trebuie să vă asigurați că aveți suficient loc pentru racorduri și că nu blocați căi de acces.

În cazul în care aveți mult spațiu în locuință, puteți opta pentru un model clasic cu încărcare frontală și dimensiuni de 60 x 60 x 85. Dacă nu aveți atât de mult spațiu, puteți opta pentru un model slim cu adâncimea de 40 cm sau o mașină de spălat cu încărcare verticală de 40 x 60 x 80. Pentru locuințele cu o suprafață restrânsă unde o problemă poate fi și lipsa spațiului pentru uscarea rufelor, Daewoo pune la dispoziție gama de mașini de spălat cu uscător.

Funcțiile

Funcțiile includ: capacitatea de spălare, viteza de centrifugare, setarea temperaturii de spălare și programele speciale în funcție de haine.

Capacitatea nu trebuie să fie mereu foarte mare, nu e recomandat să alegeți o mașină de 8 kg dacă obișnuiți să spălați puțin și des.  Viteza de centrifugare cu cât este mai mare, cu atât hainele vor fi stoarse mai bine, așadar vă recomandăm un model cu cel puțin 1000-1200 rotații pe minut.

Mașina de spălat ar trebui să aibă și programe speciale pentru țesăturile delicate și să nu uităm de ciclul de spălare rapidă.

Recomandarea noastră

Daewoo DWC-LD1432

Unul dintre cele mai bune modele pe care le pune la dispoziție site-ul Demax.ro, este modelul DWC-LD1432.

Aceasta este o mașină de spălat cu dimensiuni mari de 85 x 60 x 67,3 cm și cu încărcare frontală. Are o capacitate foarte mare de 10 kg și se adresează persoanelor care spală rar.

Modelul este eficient și din punct de vedere energetic, se încadrează în clasa A și motorul generează un grad de poluare fonică redusă.

Mașina utilizează și un sistem inovator Air Bubble Wash prin care milioane de bule de aer pătrund în țesătură și elimină murdăria.