Și cum nu există brand mare care să nu fie copiat, Guess se numără printre ele. De aceea, îți prezentăm câteva criterii prin care să recunoști ușor produsele originale Guess, fără să ai îndoieli asupra autenticității lor. Află în continuare care sunt acestea:

Acordă atenție materialului

Produsele Guess se remarcă, în primul rând, prin calitatea materialului, indiferent dacă vorbim despre haine, adidași originali Guess, genți sau ceasuri. Astfel, dacă vorbim despre produse confecționate din piele, mirosul specific trebuie să fie prezent. Dacă alegi o geantă Guess și vezi că produsul nu este realizat din piele naturală, înseamnă că nu este un accesoriu original. Îți dai seama de acest lucru printr-o simplă atingere a materialului! O geantă Guess originală are o suprafață plăcută la atingere, în timp ce un fake este rigid.

Când vine vorba despre ceasuri, în cazul unei replici culorile sunt ori prea șterse, ori prea strălucitoare, cu un aspect ieftin. Materialul din care este realizat un ceas, precum și finisajele și culoarea sunt doar câteva indicii legate de autenticitatea produsului.

Verifică etichetele și finisajele

La articolele vestimentare Guess cusăturile sunt drepte, tivurile egale, iar fermoarele și capsele trebuie să fie funcționale, realizate din materiale de calitate. De asemenea, pentru genți și încălțăminte, dacă ațele cu care sunt cusute prezintă culori diferite sau linii inegale, poți fi sigur că te uiți la un produs fake. O geantă originală Guess are etichete interioare cu logo-ul brandului, în timp ce o replică are un logo cusut, și nu lipit pe buzunarele interioare.

Privește cu atenție căptușeala

În mod evident, felul în care arată căptușeala unui produs original Guess trebuie să corespundă cu exteriorul. Dacă observi că suprafața face notă discordantă cu modul în care arată interiorul, renunță la produs. De pildă, o căptușeală cu un logo vizibil contrafăcut, ce prezintă cusături inegale, este un indiciu de care trebuie să ții cont, chiar dacă exteriorul are un aspect estetic plăcut.

Nu omite verificarea logo-ului

Pentru a recunoaște rapid un produs original Guess, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faci este verificarea atentă a logo-ului. Dacă numele brandului este scris greșit, cu alt font sau culorile sunt șterse, cel mai probabil produsul nu este unul original.

Uită-te la preț și nu neglija ambalajul produsului

Indiferent de articolul ales, produsele Guess nu trebuie să fie ieftine. Dacă ți se pare că geanta și ceasul alese au un preț extrem de mic, produsele sunt fake. Prețul pe care aceste produse îl au de obicei reprezintă criteriul care face diferența între un produs de calitate, rezistent și unul fake.

Totodată, este recomandat să optezi pentru magazine de încredere de unde să cumperi produsele originale Guess, locuri care să le ateste autenticitatea. Nu neglija nici modul de ambalare și de livrare. Un produs original va ajunge întotdeauna la tine ambalat corect și însoțit de protecții suplimentare, cel puțin în cazul genților.

Alege produse originale Guess, ținând cont de sfaturile de mai sus! Acestea trebuie să se remarce prin materiale de calitate, logo-uri corecte, vizibile și finisaje impecabile. Prețul este unul dintre cei mai importanți factori! Produsele originale au un preț pe măsură, datorită calității pe care o oferă.