Seturi de Mobila pentru Bebelusi 

Un rol imens in proiectarea camerei bebelusului il joaca selectia de culori. Elementele de mobilier si decor ar trebui sa fie intr-o singura compozitie, fara tranzitii ascutite si culori prea stralucitoare. Ar trebui sa predomine nuantele pastelate naturale, calme si calde. Culorile luminoase sunt prezente doar sub forma de mici accente care nu distrag atentia copilului. Optiunea de design prezentata pentru anul 2020, trebuie sa fie completata de seturi de mobila pentru bebelusi  moderna si confortabila. 

Patut. Acesta este elementul principal din camera bebelusului, asa ca trebuie ales un model tehnologic, frumos si confortabil. In 2020 poti decora patutul cu un baldachin, perne si laturi, realizate in culori bej si gri. De asemenea, lenjeria de pat trebuie selectata in aceasta culoare. In plus, in camera poti instala un frumos cos de rachita pentru bebelusi. Daca copilul este bolnav sau prea energic, poti amplasa acest leaga in dormitorul parintilor.

Decoratiuni de Lux Nanan pentru Camera Bebelusului 

Pentru decoratiuni poti folosi jucarii moi de lux marca Nanan. Acestea arata foarte interesante si copiilor le da o senzatie de confort. Nanan este un brand international de top al copilariei timpurii, o lume complet creata pentru nou-nascuti: jucarii, mobilier, haine, genti, produse cosmetice, accesorii si multe altele. O linie completa pentru decorarea camerei bebelusului, cu dragoste si grija. De la lansarea brandului si pana astazi, ideea principala ramane aceeasi: ingrijirea corpului si mintii bebelusului. „Nanan New World” este o lume in care bebelusii sunt plini de dragoste si prieteni, mereu inconjurati de jucarii iubitoare precum, Puccio, Tato si Fiocco. Acestia sunt primii mici prieteni cu care copilul invata sa interactioneze, si ofera camerei un sentiment de lume de basm.

Comoda cu baita, dulap

In setul de mobila pentru bebelusi se gasesc si piese precum comoda cu baita si dulap. Un astfel de set este un asistent indispensabil in camera bebelusului care iti va permite sa ii faci igiena zilnica, sa ii schimbi scutecul, sa il imbraci, sa ii faci masaj si in acelasi timp sa depozitezi sapunul, buretele de baie, samponul, cremele si pudra, hainute, scutece, prosoape si multe altele.  Comoda cu baita poate fi in culori deschise, cu o baza alba si un decor unic pentru fiecare sertar. Deschiderile convenabile iti permit sa deschizi si sa inchizi compartimentele mobile lin si silentios.