Un produs ideal trebuie să fie util, să fie practic, să poată fi utilizat în scopul dorit fără alte modificări. Idealul pentru produse se mai poate referi și la preț, produsul ideal are un preț bun raportat la calitatea oferită, este ușor de cumpărat chiar și cu un buget redus. Altă caracteristică a produsului ideal ţine de funcţionalitate, produsul ideal stă foarte bine la acest capitol și are o funcţionalitate extinsă.

Se mai pot adăuga și simplitatea întreţinerii, numărul mare de variante din care se poate alege, rapiditatea folosirii, cât de ușor se poate adapta persoana care îl utilizează odată ce l-a primit.

În materie de accesorii pentru copii de vârste mai micuţe un produs la care ne putem raporta pentru a înțelege mai bine conceptul de produs ideal este așa numitul premergător.

Premergătorul ideal este ușor de folosit și are o funcţionalitate extinsă, este rezistent

Un premergător copii este un accesoriu foarte util pentru cei mici, îi ajută să meargă mai rapid și să nu se accidenteze în încercările lor de a cunoaște lumea din jur, în casă.

Caracteristice pentru un premergător sunt roţile speciale, care îl ajută pe micuț să se deplaseze în orice direcție cu viteză destul de mare. Se poate folosi un premergător copii doar dacă copilul stă în şezut fără ajutor, de la 6-8 luni în sus.

Cu un premergător bebe, copilul va avea mai multă libertate de mișcare, părinții pot să își facă fără griji treaba prin casă pentru că micuţii sunt protejaţi cât timp stau într-un premergător ieftin, dar de calitate.

Revenind la produsul ideal, când vorbim de un premergător bebe el ar trebui să aibă frâne, stabilitate mare, să fie ușor și simplu de mutat oricând. Un premergător ieftin ideal are înălţimi ajustabile, are centuri de siguranță în cinci puncte simplu de folosit, oferă un confort sporit bebeluşului cât îl folosește.

Susţinerea este importantă pentru premergătoarele ideale, chiloţelul special trebuie să fie cât mai flexibil și special adaptat vârstei copilului. Și da, premergătorul trebuie să fie practic, copilul trebuie să se acomodeze imediat cu el și să îl folosească în cea mai bună manieră pentru a se deplasa lejer dintr-un loc în altul.

Miababy livrează rapid premergătoare de calitate din cele mai bune materiale

Miababy este un magazin pentru super părinți, primul start-up românesc dedicat părinților cu copii sub 3 ani, cu oferte variate de premergătoare pentru toate vârstele recomandate, produse de calitate și servicii premium personalizate.

Premergătoarele Miababy se pot folosi de la 6-9 luni la 24 de luni, garanţia lor e de 12 luni, roţile sunt suficient de mari și de bine construite pentru a permite deplasarea rapidă pe orice suprafeţe, în siguranță. În funcție de modelul ales premergătoarele pot avea și jucărioare, lumini și sunete, activități care să îi ajute pe micuți să petreacă momente plăcute în noul lor mijloc de deplasare.

Produsele din această categorie au înălţimi ajustabile, spătare înalte pentru sprijin suplimentar, şezut ajustabil, pliere rapidă pentru depozitare optimă. Livrările sunt gratuite pentru comenzi egale cu sau peste 150 lei.

Inteligenţa artificială integrată în structura site-ului oferă experiențe personalizate prin intermediul unui modul ce funcționează împreună cu platforma de e-commerce, profilul e ușor de personalizat și el prin intermediul acestui sistem modern.