Ei bine, pentru a avea o ținută corespunzătoare activităților pe care tu le desfășori, atunci îți poți face o listă, înainte de a pleca spre magazine, cu obiectele vestimentare pe care dorești să le cumperi. În funcție de tipul de activitate pe care dorești să-l faci, trebuie să-ți achiziționezi o ținută corespunzătoare pentru a avea un maxim de confort și relaxare, dar și ca să arăți  bine.

Așadar, în rândurile de mai jos, îți propunem câteva reguli de care să ții cont atunci când vrei să-ți cumperi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sport.

1.    Optează pentru o ținută lejeră și îngrijită

În materie de ținută, aceasta trebuie întotdeauna să fie îngrijită, lejeră, dar și corespunzătoare pentru tipul de sport practicat. De foarte multe ori se fac greșeli de acest gen și astfel poți avea surpriza să nu te simți bine sau să nu poți practica sportul așa cum trebuie.

Mai mult decât atât, nu este indicat să porți ținute care nu au legătură cu tipul de sport practicat, pentru că te pot incomoda și împiedica să-ți desfășori exercițiile. Nu încerca să ai haine prea strâmte, deoarece nu vei mai putea să faci anumite exerciții.

2.     Alege o pereche potrivită de pantaloni

În cazul în care practici alergare, jogging, ciclism sau un alt fel de exerciții, poți opta pentru o pereche de pantaloni ¾ deoarece aceștia nu sunt largi și te ajută să ai o flexibilitate mai bună atunci când faci exercițiile. Dacă practici yoga, este indicat să ai o pereche de pantaloni speciali pentru gimnastică (pot fi evazați foarte puțin în partea de jos). Ca material poți opta pentru cele elastice, deoarece sunt mult mai confortabile și îți oferă mai multă lejeritate și se mulează foarte ușor.

3.     Alege perechea potrivită de pantofi sport

Perechea de pantofi sport reprezintă piesa de rezistență atunci când vine vorba să faci sport. De aceea, optează  pentru o pereche de pantofi sport bine lucrați, tocmai pentru a avea un maxim de confort.

4.     Optează pentru o bustieră de  bună calitate

O bustieră sport trebuie să se regăsească în ținuta ta. Aceasta trebuie să fie de bună calitate, să-ți ofere lejeritate și să nu te rănească. Pe de altă parte, trebuie să alegi un model simplu, nu foarte complicat, care să se potrivească cu restul  accesoriilor.

5.   Alege materialul potrivit

Atunci când achiziționezi  haine sport, poți apela la acelea care au în compoziție bumbac, dar și spandex sau un alt material elastic. Este foarte important să alegi astfel de materiale, tocmai pentru a te simți mai confortabil și pentru a practica mai bine sportul ales de tine.

6.   Alege culorile potrivite

Culorile influențează foarte mult felul în care arăți. Poți alege una sau mai multe culori. Astfel, poți opta pentru o ținută de culoare neagră, gri sau albastru închis. Pentru a cumpăra un outfit sport, optează pentru un magazin de tip outlet.

Magazinele de tip outlet sunt o alegere bună, dacă vrei să-ți achiziționezi haine sport la prețuri bune, dar și în tendințe. Pentru achiziționarea ținutei, o pereche de pantofi sport sau o bustieră, poți veni la magazinul Adidas outlet din Fashion House. Aici vei găsi oferte speciale la articole sportive, pentru ca tu să te poți bucura și mai mult de sport.

Exemplu de ținută pe care o poți aborda pentru zilele în care practici sport

O ținută sport poate fi ușor de găsit, dar și de realizat astfel încât să te simți confortabil atunci când îți faci exercițiile.

Poți opta pentru o bustieră de culoare roz pal și o pereche de colanți gri, căci aceste culori dau foarte bine împreună și nu vei da greș cu ele. Pentru pantofii sport, alege o pereche care să-ți ofere lejeritate șisă nu fie prea grei.