Ei bine, răspunsul este cât se poate de simplu: o husă. Provocarea vine însă atunci când trebuie să o alegi pe cea potrivită stilului tău dintr-o gamă largă de produse. Cu atât mai mult cu cât piața accesoriilor pentru telefoanele mobile a crescut odată cu dezvoltarea acestora. Uneori poate fi dificil să găsești husa perfectă, care să îmbine un design atractiv cu un grad ridicat de protecție. 

  1. Un prim criteriu de alegere a husei este ca aceasta să fie perfect compatibilă cu modelul smartphone-ului tău. Evită husele universale și alege una dedicată. Verifică dimensiunile și asigură-te că aceasta nu acoperă microfonul, difuzorul, camera sau butoanele laterale. Multe telefoane mobile au camera foto ieșită în relief, de aceea trebuie să o protejezi cu o husă adaptată lentilei. Spre exemplu dacă ești în căutare de huse iphone 11 pro personalizate, pe Motifsio găsești modele elegante, realizate manual, din cele mai bune materiale disponibile. 
  1. Eficacitatea este un alt criteriu atunci când alegi o husă pentru telefon. Materialul din care este realizată trebuie să aibă aderență, să nu permită alunecarea din mână sau de pe alte suprafețe. În funcție de activitățile pe care le desfășori zi de zi, trebuie să stabilești ce tip de husă se mulează stilului tău de viață: rezistente la apă, antișoc, subacvatice. Dacă însă petreci mai mult timp la birou, o carcasă distinctă din piele este ideală. 
  1. Designul este cel ce contează cel mai mult la nivel vizual. Alegerea husei potrivite ține doar de personalitatea ta și de ceea ce vrei să exprimi. Carcasa telefonului tău poate spune multe despre tine. Spre exemplu, dacă ești o persoană introvertită, alege modele de culoare neutră, personalizate cu un text scurt, la obiect. Iată mai jos un exemplu perfect pentru tine de la Motifsio. 

De asemenea, un alt aspect de care ar trebui să ții cont atunci când achiziționezi o husă este materialul acesteia: 

  • Husele din plastic sunt practice, iar de cele mai multe ori foarte subțiri, aproape insesizabile. Din punct de vedere estetic, sunt alegerea ideală. 
  • Husele din silicon sunt elastice și maleabile. Oferă o protecție sporită la lovituri și pot fi personalizate într-o multitudine de stiluri. 
  • Husele din piele primesc cu brio titlul de cele mai elegante carcase. Dacă îți dorești să lași o impresie de seriozitate, acest model este perfect. În plus, prezintă și un grad ridicat de protecție. 
  • Husele metalice se numără printre cele mai rezistente la șocuri. Un dezavantaj în acest caz este greutatea mai mare comparativ cu celelalte. Compensează însă nivelul crescut de protecție. 

Alege cu atenție husa potrivită pentru telefonul tău. Asigură-te că respectă pe deplin prioritățile tale. Chiar dacă necesită o investiție mai mare, te vei asigura astfel de protejarea smartphone-ului tău pe termen lung.