În prezent, Chocolat este prezent în patru locații fizice: Boutique – Restaurant Chocolat Ateneu, Boutique Chocolat Băneasa Shopping City, Boutique Chocolat Calea Victoriei și cea mai recentă locație, Boutique – Restaurant Chocolat Dorobanți. Poți afla adresele și programul de funcționare pentru fiecare dintre aceste locații direct de pe site-ul Chocolat. 

Chocolat Dorobanți este cea mai nouă locație, în care regăsiți deserturi delicioase, dar și un meniu de mâncare potrivit pentru orice ocazie, la fel ca și în cazul locației de la Ateneu. Adresa este Str. Radu Beller, nr 35, iar programul de funcționare este de la 9 la ora 22. Este o locație chic, așa cum ne-au obișnuit cei de la Chocolat, în care te vei simți răsfățat și te vei bucura de o pauză binemeritată oricând dorești, într-o zonă deosebită a Bucureștiului, chiar lângă Parcul Floreasca. 

În ceea ce privește ofertele aniversare, Chocolat îți dăruiește pe 15 martie 15% reducere la toate produsele, atât la comenzile plasate online pe www.chocolat.com.ro, dar și pentru produsele din locații. Discount-ul este valabil pentru produsele din Boutique-uri dar și pentru cele din Restaurantele Chocolat. 

În plus, poți primi un cadou extra dacă faci comanda online în data de 15 martie! În luna martie, fiecare comandă plasată pe cofetarie online Chocolat, la care selectezi comandă cu livrare programată pentru luna martie, Chocolat îți oferă cadou o cutie de 15 macarons delicioși. Să tot comanzi și să te bucuri de asemenea oferte speciale!

Ce ar fi Chocolat fără celebrele lor eclere? După cum probabil știi deja, eclerele sunt unele dintre cele mai populare și delicioase prăjituri, iar Chocolat le-a ridicat la nivel de artă, atât vizuală, cât și culinară. Indiferent dacă îți plac eclere clasice, cu vanilie sau ciocolată, ori dacă preferi gusturile exotice sau inedite precum mango, aici vei găsi cele mai bune astfel de prăjituri. 

Macarons reprezintă un alt desert spectaculos, ce poate fi servit oriunde și oricând. Puțini sunt cei care cunosc secretele unor macarons delicioși, realizați după rețete tradiționale și care îți rămân în minte, iar Chocolat este cel mai cunoscut și pentru acest desert deosebit.

Să nu uităm de torturi… adevărate delicatese care ne bucură în zilele speciale. O aniversare sau o zi de naștere merită cele mai bune torturi de la Chocolat! Iar prăjiturile… îți plac cele clasice sau variantele reinterpretate? Indiferent de preferințele tale, Chocolat are varianta ideală pentru tine. 

Bineînțeles că acestea nu sunt singurele preparate pe care le poți comanda. Te încurajăm să intri pe site sau să mergi la una dintre locații și să alegi ceea ce îți place, bucurându-te de reducerea aniversară.