Dă o şansă teatrului

Acum mai mult decât niciodată teatrul trebuie să revină în atenţia ta. Dacă pandemia era până acum scuza perfectă pentru a nu lua loc în loja favorită, acum este posibil să revii şi să trăieşti emoţia directă pe care numai teatrul o poate transmite. Trebuie însă să îţi rezervi un bilet din timp pentru că aşa cum ştii nu se va ocupa în întregime toată sala din motive de siguranţă sanitară. Dar şi aşa, alege o piesă pe care ţi-o doreşti de mult, vezi dacă ea figurează pe reprezentaţia săptămânală a teatrului unde te duci de obicei şi nu ezita, cumpără online un bilet şi pregăteşte-te să trăieşti emoţia inegalabilă pe care numai artiştii de teatru o transmit. Adu lângă tine şi partenerul sau prietenii dragi, pentru a se bucura alături de tine de reprezentaţie şi de a bifa o activitate care nu se ştie, poate chiar deveni hobby-ul lor preferat.

Învaţă Origami

Pentru că tot ai avut la dispoziţie o perioadă îndelungată de timp la dispoziţie, ai avut şi ocazia de a dezvolta un nou hobby, origami. Deşi inventată în Japonia, arta de a îndoi hârtia este tot mai des asimilată şi de către Europa. Te conectezi în acest fel cu istoria asiatică şi de ce nu poate şi împrumuţi prin acest hobby câteva caracteristici ale acestui popor precum răbdarea, dedicarea şi munca asiduă. Alături de ikebana sau ceremonia servirii ceaiului, Origami ocupa un loc important în arta japoneză. La prima vedere doar o simplă joacă de copii, Origami scoate la iveală talentul artistic din tine pe care l-ai crezut uitat pentru o vreme. În fond, Origami presupune îndoirea unei hârtii colorate în anumite forme care ţin numai de imaginaţia ta dar şi în forme tradiţionale, mai ales din floră şi faună. Sunt multe forme de Origami, de la cele care cuprind figuri simple până la cele mai complicate realizări care necesită îmbinarea mai multor coli de hârtie colorată, pe care le poţi studia cu ajutorul tutorialelor care abundă pe internet. Fi deci curajoasă, alege o foaie colorată şi lasă imaginaţia ta să o modeleze!

Creează-ți propriile bijuterii

Pentru o femeie bijuteria nu înseamnă doar statut social scos în evidenţă cât mai ales un accesoriu care să-i pună în evidenţă feminitatea. Deşi acestea se găsesc peste tot, să îţi creezi propria bijuterie prin propriul efort este de departe un hobby care se poate dovedi că ţi se potriveşte de minune. Şi aici imaginaţia este singura barieră care te poate îngrădi, aşa că las-o să se manifeste liber. Nu îţi trebuie materiale preţioase care să-ți afecteze serios bugetul, poţi transforma orice altă bijuterie care nu îţi mai place sau poţi crea altele noi din materialele aflate la îndemână. Ca orice lucru făcut cu mâna ta, aceasta nu numai că îţi va înfrumuseţa chipul şi ţinuta dar va avea o valoare sentimentală nepreţuită. Dacă crearea de bijuterii este hobby-ul tău preferat atunci dăruieşte şi familiei sau prietenilor din rodul muncii tale. Cu siguranţă că vor rămâne plăcut surprinşi şi te vor aprecia mai mult decât niciodată.

De ce nu un joc video?

Chiar aşa, de ce nu un joc video? După o zi încărcată la muncă şi după ce ţi-ai îndeplinit cu succes sarcinile profesionale şi cele casnice, este timpul pentru relaxare. Este un joc video de natură să se transforme într-un hobby? Cu certitudine că da, mai ales dacă este unul antrenant şi care îţi pune în mişcare calităţi pe care le aveai amorţite de ceva vreme. Ai acum ocazia să îţi pui în valoare capacitatea decizională, rapiditatea în gândire şi nu în ultimul rând acuitatea vizuală. Există o întreagă paletă de jocuri video pe care le poţi aborda, începând de la cele care se joacă single până la acelea care necesită formarea unei echipe. Tot ceea ce trebuie să faci este să te aşezi în fața laptopului sau a tabletei personale, să dai start joc şi să te laşi purtată în lumea virtuală a jocului video preferat.

Devino expertă în magie

Magia se manifestă fără nici o îndoială în toate aspectele vieţii tale. Ai trăit cu siguranţă momente când ca printr-o magie un vis ţi s-a realizat sau ai avut parte de un ajutor nesperat atunci când te aşteptai mai puţin. O poţi aduce aproape de tine? Cu siguranţă că da, trebuie doar să începi cu elementele de bază, cărţile de joc. Din cele mai vechi timpuri chiromanţia era strict legată de poziţionarea cărţilor pe masă într-o anumită ordine şi interpretarea lor în funcţie de poziţia în care se descopereau. Aşa cum ştii, pasenţele sunt cele mai uşoare forme de manifestare a magiei şi dacă vrei să devii o expertă în acest domeniu trebuie să începi cu începutul. Cărţile de joc şi pasenţele sunt cele care te vor iniţia în arta magiei, pentru acest lucru nu trebuie decât să faci rost de un set de cărţi de joc speciale, să înveţi regulile de bază şi să exersezi cât mai mult. Nu există nici o îndoială că experienţa îşi va spune cât de curând cuvântul şi vei deveni cu adevărat o expertă renumită în acest domeniu.

Sunt aceste hobby-uri de interes pentru o femeie? Este evident că da! Alege dintre acestea pe cele care ţi se potrivesc cel mai bine şi nu ezita în a le pune în practică cât mai repede. Vizionează o piesă bună de teatru, lasă imaginaţia să zburde în realizarea de origami şi delectează-te cu jocul video preferat!